שני משחקים נותרו לסיום ליגת העל והפועל באר שבע במאבק איתנים לזכות באליפות. ובכל זאת, במועדון כבר לוטשים עיניים לעבר העונה הבאה, כאשר רן קוז'וך ימשיך כמובן אחרי עונת הבכורה המצויינת שלו כמאמן הקבוצה.
שלושה שחקנים בולטים העבירה הפועל באר שבע בהשאלה באמצע העונה, והם אמורים לחזור אוטומטית להפועל באר שבע. מדובר בגיא בדש ובאילון אלמוג, שהושאלו להפועל ירושלים וברותם חטואל שהושאל להפועל תל אביב. כל השלושה כאמור מחזיקים בחוזים בהפועל באר שבע ואמורים לחזור אוטומטית, אלא שנראה כי רק אלמוג בעל סיכויים גבוהים להישאר ולהשתלב בקבוצה בעונה הבאה.
לבדש נאמר כבר בתחילת העונה שהוא לא בתכניות ולראיה הוא לא שיחק עד שהושאל כאמור להפועל ירושלים. חטואל היה במשחקים רבים מחוץ לסגל עד שהושאל להפועל תל אביב ואילו אלמוג היה אחרי פציעה ארוכה בברכו, והיה חשוב שישחק ויצבור דקות ומכאן שהיה חשוב להפועל באר שבע שהוא יושאל ובאמת חצי העונה תחת זיו אריה בהפועל ירושלים עשתה לו טוב. הפועל באר שבע תרצה שאלמוג ישתלב בשורותיה לקראת העונה הבאה, אך כאמור עוד מוקדם לקבוע בוודאות שהוא ישאר שחקן הקבוצה.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 145
17:00

ניוקאסל

ברנלי
שתי הקבוצות מאוד התקפיות. גם במשחקיהן האחרונים נכבשו לא מעט שערים וכך צפוי גם במשחק בינהן.
רגיל (7) 169
17:30

מכבי בני ריינה

בני סכנין
ריינה השיגה אמנם ניצחון ראשון לעונה במחזור האחרון אבל היא עדיין מהקבוצות החלשות בליגה. סכנין תתארח אצלה לקרב מאוד מאוד עיקש, אבל סכנין קצת יותר איכותית ותשיג ניצחון שיעצור גם עבורה את המומנטום השלילי
רבע ראשון (7) 210
19:10

הפועל תל אביב

הפועל העמק
(4+)
אחרי שהסתבכו מול וילרבאן נראה ששחקני הפועל תל אביב יסתערו מהפתיחה על שחקני העמק. עם כל הכבוד לשחקני העמק, זו רמה אחרת.
שחקן נוסף שהושאל הוא אנטוניו ספר, שעבר לשחק בפולין וגם הוא אמור לשוב מהשאלה ולגביו עדיין אין החלטה, בטח כשלא ברור כמה שחקנים זרים ישחקו בעונה הבאה בכל קבוצה בליגת העל.


