אחרי פרישתו של ליאור רפאלוב והמינוי שלו לראש מערך הסקאוטינג, מסתבר שבמכבי חיפה בוחנים מהלך משמעותי יותר. הירוקים מתרכזים בשלב זה במינוי מאמן, כשהחיפושים מתמקדים אחר מאמן זר, ובמקביל שוקלים שלא למנות מנהל מקצועי באופן מיידי, על מנת לבחון בתוך שנה-שנתיים האם רפאלוב יתקדם לתפקיד זה.
בקבוצה לא הסכימו למנות את הקשר הוותיק לתפקיד המנהל המקצועי מיד עם פרישתו, למרות שהיה חפץ בכך. במכבי חיפה החליטו שלא יהיה נכון להעניק את התפקיד המקצועי הבכיר ביותר במערכת לשחקן שפרש, שכן טרם הוכיח עצמו או למד על המקצוע.
כעת, במכבי חיפה הגיעו לסיכום עם רפאלוב שישמש כראש מערך הסקאוטינג וישתמש בקשריו הענפים, אך במקביל שוקלים להתחיל ולהוציאו לקורסים והשתלמויות, על מנת לבחון את האפשרות שתוך שנה-שנתיים יקודם לתפקיד המנהל המקצועי.
יתרון (6) 36
13:15

הפועל חולון

מכבי רמת גן
(7+)
חולון נראתה לא טוב מול גליל עליון למרות הניצחון, כשהיא עדיין זוכרת את התבוסה למכבי. רמת גן אחרי ניצחון מרשים על נס ציונה, ורוצה להמשיך במומנטום. יהיה לה קשה לנצח, אבל הליין גבוה מדי
רגיל (6) 64
15:00

מ.ס. כפר קאסם

עירוני מודיעין
המארחת מגיעה עם הרבה ביטחון אחרי ניצחון חשוב בחוץ על הפועל ר"ג. האורחת היא אחת מקבוצות החוץ החלשות בליגה. כפר קאסם תדע לשמור על המומנטום ולנצח גם כאן
בחיפה עדיין לא החליטו סופית לגבי המהלך, ורק לאחר מינוי מאמן יחזרו להתעסק בכך ולהחליט האם למנות מנהל מקצועי כבר כעת, או שמא להשאיר את המועדון ללא מנהל מקצועי בשלב זה על מנת להשאיר פתח לרפאלוב לשנים הבאות.


