אחרי הודעת העזיבה הדרמטית של ערן זהבי, שהצהיר אמש (שלישי) כי יעזוב את מכבי תל אביב עם תום העונה הקרובה, פרסמה הבוקר אשתו שי פוסט באינסטגרם, ובו כתבה:
"מאמי שלי, היום אתה נפרד ממקום שהיה בית עבורך הרבה שנים. אני מסתכלת עליך ומרגישה גאווה עצומה - לא רק על מה שעשית, אלא על מי שאתה. איזה שנה עברת, כמה גדול יצאת, גם כשהיו רגעי שבירה שאף אחד לא ידע עליהם - התמודדת באצילות נפש, הסתכלתי עליך מהצד ונדהמתי מהגדולה שלך ומהכוח שלך".
יתרון (5) 109
19:00

בני יהודה

מכבי אתא ביאליק
(1+)
בני יהודה שקועה עמוק בתחתית הלאומית ולא ברור כמה מטריד אותה משחק הגביע כרגע. אתא בעונה לא רעה בליגה א' צפון ויכולה לראות בעצמה יריבה שקולה במשחק הזה
יתרון (5) 117
19:00

בני סכנין

מכבי יפו
(1+)
נציגת ליגת העל מדוחא תארח את הקבוצה מהלאומית, במשחק שבו סכנין פייבוריטית ברורה. יפו בעונה גרועה תתקשה להפתיע.
יתרון (5) 125
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
(1+)
העולה החדשה לליגת העל קיבלה הגרלה נוחה יחסית מול הקבוצה מליגה ב', ותנסה להבטיח ניצחון קל ומהיר לעיני הקהל הביתי.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (5) 126
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
פערי הרמות כאן הרבה יותר מדי גדולים, וההתקפה של הפועל פתח תקווה לא תנוח במשחק כזה. ארבעה שערים לפחות
רגיל (5) 132
19:00

הפועל רעננה

מכבי קרית גת
הפועל רעננה מהלאומית מגיעה מהליגה הבכירה יותר אך מולה ניצבת יריבה קשוחה שמוליכה את ליגה א' דרום בפער משמעותי. בגביע כידוע פערי הליגות לא תמיד באים לידי ביטוי.
אשתו של זהבי הוסיפה: "המסע הזה בצהוב כחול נגמר, הפרק הזה בחייך הושלם אבל אתה לא עוזב אותו - אתה יוצא ממנו גדול יותר, חזק יותר, ובעל חותם אמיתי בלב של אנשים. מכבי לנצח ישארו בליבנו. מי כמוני יודעת כמה זה קשה לך להיפרד, אבל אתה יוצא מפה בגאווה גדולה, אז תרים את העיניים, תן לעצמך רגע לנשום, ותזכור - הסיפור שלך עוד לא קרוב להיגמר, הוא רק עובר לפרק הבא".


