וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלטה ויגו בדרך חזרה למפעל אירופי, ניצחון קריטי לג'ירונה

אלפון העניק לתכולים 0:1 בחוץ נגד ריאל סוסיאדד והם שמרו על המקום השביעי. בתחתית, סטואני העניק 0:1 דרמטי על נועלת הטבלה ויאדוליד

תיקתקנו, סיכום אירועי היום בספורו, 13.5/ספורט1

ברצלונה תוכל לזכות באליפות ביום חמישי בערב, אולי תוכתר כבר מחר (רביעי) אם ריאל מדריד תמעד נגד מאיורקה, אבל עוד קודם לכן יצא המחזור ה-36 לדרך עם שלושה משחקים.

ויאדוליד - ג'ירונה 1:0

ג'ירונה קרובה מאוד להבטיח את ההישארות בליגה בזכות ניצחון החוץ הדרמטי על נועלת הטבלה, שכבר ידוע כי תסיים במקום האחרון ושחק בליגת המשנה בעונה הבאה. ג'ירונה שיחקה העונה בליגת האלופות, אבל לא הצליחה להתמודד עם שני מפעלים במקביל ועם עזיבת שחקנים משמעותיים בתום העונה שעברה. למזלה, כריסטיאן סטואני הוותיק כבש הערב בדקה ה-80 וכנראה השאיר אותה בליגה - מה שעשוי להיות רשמי כבר מחר.

כריסטיאן סטואני, חלוץ ג'ירונה. Angel Martinez, GettyImages
סטואני חוגג. ג'ירונה על סף הבטחת ההישארות/GettyImages, Angel Martinez

ריאל סוסיאדד - סלטה ויגו 1:0

ריאל סוסיאדד סופרת כבר חמישה מחזורים רצופים ללא ניצחון, אבל הסיפור הוא ניצחונה של סלטה ויגו ששמרה על המקום השביעי ועשתה צעד מאוד משמעותי במאבק על הליגה האירופית. אלפון הכריע את ההתמודדות בדקה ה-44 ובזכותו לסלטה ויגו 52 נקודות, חמש יותר מראיו וייקאנו השמינית שתארח את בטיס המדורגת שישית ביום חמישי. במחזור הבא תארח סלטה ויגו את ראיו ותוכל להבטיח את הכרטיס ולשוב למפעל אירופי לאחר עשור.

משחק נוסף:

סביליה - לאס פלמאס 0:1

sheen-shitof

עוד בוואלה

הצטרפו לוואלה פייבר ותהנו מאינטרנט וטלוויזיה במחיר שלא הכרתם

בשיתוף וואלה פייבר

ביום חמישי תארח אספניול את ברצלונה למה שצפוי להיות משחק האליפות של האנזי פליק ושחקניו. עם זאת, היא תוכתר לאלופה כבר מחר אם ריאל מדריד לא תנצח את מאיורקה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully