הפועל תל אביב בודקת את האפשרות לצרף את יוג'ין אנסה, קשר-חלוץ מ.ס אשדוד שחזר מארצות הברית במהלך העונה וסייע לקבוצה להישאר בליגת העל.
אנסה שיחק תחת אליניב ברדה בהפועל באר שבע ובינואר האחרון האדומים עשו מאמצים לצרפו, אך הוא המתין להצעה מדרום קוריאה ולבסוף בחר בקבוצה מליגת העל. כעת, כשהאדומים בליגת העל ומעוניינים לצרף זרים אותם הצוות המקצועי מכיר מהליגה, האפשרות לצרף את אנסה שוב על הפרק.
רגיל (1) 64
16:00

פיורנטינה

רומא
פיורנטינה מגיעה אחרי ניצחון בקונפרנס ליג ואילו רומא אחרי הפסד בליגה האירופית. אבל בליגה שתי הקבוצות במומנטום שונה לחלוטין. רומא סימנה השנה מטרה - אליפות. והיא טובה הרבה יותר.
רגיל (1) 172
18:15

שטרסבורג

אנז'ה
אחרי חמישה משחקים ללא ניצחון, אנז'ה תתקשה מאוד לנצח דווקא את אחת הקבוצות המרשימות בליגה.
רגיל (1) 226
19:00

הפועל ראשון לציון

עירוני מודיעין
אחרי שני הפסדים לשתיים מהקבוצות הטובות בליגה, הפועל ראשון לציון רוצה ויכולה לחזור למסלול הניצחונות מול אחת הקבוצות הבינוניות בליגה.
מנגד, מ.ס. אשדוד מעוניינת להחתים את אנסה על חוזה חדש, אבל בינתיים הוא ממתין להתפתחויות בגזרות אחרות. הגנאי הבקיע שני שערי ליגה בשלושת החודשים שלו במ.ס. אשדוד.