וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

לזה אוהדי מכבי תל אביב חיכו: בית חדש ואטרקטיבי לצהובים

13.5.2025 / 9:34

בסרביה כבר מדווחים שמכבי תל אביב עוזבת את בלגרד והמגעים מתקדמים. קטש ושחקניו יארחו במרחק 70 דקות טיסה בלבד מנתב"ג?

תקציר כדורסל ספרדי: בראוגן - ריאל מדריד 79:69/ספורט1

בתקשורת הסרבית מדווחים ביממה האחרונה שמכבי תל אביב עוזבת את בלגרד ותארח את משחקי היורוליג שלה בעונה הבאה בקפריסין. הצהובים אכן מנהלים מגעים בנוגע למעבר לאי השכן ועדיין מחכים לאישורים סופיים, אבל בסרביה כבר דיווחו על עזיבה רשמית של הבירה המקומית.

התכנון של מכבי תל אביב הוא לשחק באולם ספירוס קיפריאנו בלימסול. מדובר באולם חדש יחסית, שהבנייה שלו הסתיימה ב-2005 ושמכיל 6,255 מקומות. כעת נעשים בו שיפוצים לקראת יורובאסקט 2025 - טורניר שבו קפריסין תארח את אחד הבתים - ועד אז יהיו באולם 8,000 מקומות.

הבחירה בלימסול נובעת כמובן מקיצור המרחק מישראל. אחרי שתי עונות בהן אירחה בסרביה, מכבי תל אביב מחפשת יעד שפחות יתיש את השחקנים - כזה שגם יוכל למשוך אליו אוהדים מישראל (כמובן בהתאם לתיאומים והרשאות של הרשויות המקומיות).

שחקני מכבי תל אביב עם המאמן עודד קטש. דני מרון
שחקני מכבי תל אביב עם המאמן עודד קטש/דני מרון

גם הפועל תל אביב, שאירחה משחקי יורוקאפ בסמאקוב שבבולגריה, מחפשת יעד חדש - אולם שיעמוד בתנאים של היורוליג וגם יהיה קרוב יותר. האדומים בודקים כמה אפשרויות ביניהן לימסול, אבל מנהלים שיחות מתקדמות גם על אירוח באחד האולמות באתונה.

עם הפועל ירושלים בתמונת האירוח בקפריסין, וממתינה לאישורים של כל הרשויות כדי לקדם את הנושא.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully