א.א.ק אתונה רשמה אתמול (ראשון) הפסד שישי ברציפות בליגה היוונית, הפעם 1:0 לפאוק סלוניקי, והיא סופרת שמונה משחקים רצופים ללא ניצחון. ששת ההפסדים הרצופים הגיעו בפלייאוף העליון, והצטרפו ל-0:0 נגד אריס סלוניקי והפסד 1:0 לאולימפיאקוס בתום העונה הסדירה. בחמישה משמונת המשחקים הללו, הצהובים-שחורים לא כבשו.
אחד מאלו שעומדים במוקד הביקורת הוא פרנזי פיירו שנרכש בקיץ ממכבי חיפה. החלוץ אמנם התחיל את העונה טוב וכבש שלושה שערים בחמשת המשחקים הראשונים שלו, אבל מאז הוא מתקשה מאוד. המאזן שלו עומד על שישה כיבושים ובפלייאוף העליון הוא כלל לא מהווה פקטור. בא.א.ק ציפו להרבה יותר.
אתמול כתבו ב-Sportime: "בתוך הכאוס א.א.ק, שמתחיל מהאכזבה ממאמן הקבוצה מתיאס אלמיידה, עובר דרך השינויים הצפויים בסגל בקיץ, ומגיע עד למתח הגובר בין ההנהלה לאוהדים - עולה שוב ושוב שמו של פרנזי פיירו.
"פיירו, שהובא כדי למלא את מקומו של ליוואי גרסיה, לא כבש שער מאז 28 בפברואר. באופן אירוני, דווקא כשגרסיה היה בסגל לפני שנמכר לספרטק מוסקבה בינואר, נראה היה שפיירו מצליח להיות יותר אפקטיבי. אך מאז שהוא קיבל את המושכות בהתקפה - הביצועים שלו נחלשו בצורה דרמטית.
"גורמים במועדון מסכמים את התרומה של החלוץ בן ה-30 כ'מאוד מוגבלת ומתאימה רק לסוג משחק מסוים'. לפי אותם מקורות, עתידו במועדון מוטל בספק, כאשר יש מי שסבור שהוא לא מתאים אפילו להיות החלוץ המחליף. דבר אחד בטוח - חלוץ חדש יגיע בקיץ".
האם מכבי חיפה צריכה לנסות להחזיר את פרנזי פיירו בקיץ?
פיירו ספג ביקורת גם בישראל, אבל ידע להשתיק אותה - בעיקר בעונה שעברה - עם 26 שערים בכל המסגרות, כולל שבעה במפעלים האירופים. העונה הספיק לכבוש שלושה שערים בארבעה משחקים במכבי חיפה, לפני שנמכר לא.א.ק אתונה.