וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אחרי ההעפלה לגמר האלופות: פ.ס.ז' תאבד את אחד מכוכביה?

ב"גאזטה דלו ספורט" טוענים שדונארומה צפוי לעזוב בקיץ הבא בעקבות פערים במו"מ על חוזהו. אינטר ויובנטוס עוקבות אחר השוער

תיקתקנו, 8.5/ספורט1

פריז סן ז'רמן חזרה אתמול (רביעי) לגמר ליגת האלופות אחרי 1:2 על ארסנל ו-1:3 בסיכום שני המפגשים בחצי הגמר, והאלופה הצרפתית חולמת על זכייה ראשונה אי פעם בגביע האירופי. הקבוצה מעיר האורות חווה עונה אדירה אחרי העזיבה של קיליאן אמבפה, עם לא מעט כוכבים צעירים שמילאו את מקומו בצורה נהדרת, כשאחד מהמצטיינים העונה הוא דווקא האיש בין הקורות - ג'אנלואיג'י דונארומה.

השוער האיטלקי סיפק העונה כמה מההצלות המרשימות ביותר במפעל, כשהוא כיכב כבר משלב שמינית הגמר בדו-קרב הפנדלים נגד ליברפול, ובהמשך גם הצטיין נגד אסטון וילה וארסנל בדרך לגמר, אבל נראה שהעתיד לו בבירת הצרפתית רחוק מלהיות מובטח.

ב"גאזטה דלו ספורט" מדווחים שיש פער של כ-3 מיליון יורו בחוזה החדש אותו דורש דונארומה מראשי פריז סן ז'רמן, כשחוזהו תם בסוף העונה הבאה, והדרישה של השוער האיטלקי רחוקה ממה שבפ.ס.ז' מוכנים לשלם שלו.

בעקבות כך, אינטר ויובנטוס נכנסו למירוץ להחתמתו, כשבכל מקרה הוא ימשיך לעונה נוספת בצרפת, אבל עשוי לחתום כבר הקיץ על חוזה לתחנה הבאה שלו בקריירה, כשחזרה לארץ המגף על הפרק.

ג'אנלואיג'י דונארומה, שוער פריז סן ז'רמן. GettyImages
ישוב לאיטליה? ג'אנלואיג'י דונארומה/GettyImages

לפי הדיווח ב"גאזטה דלו ספורט", אינטר מוכנה להציע לו חוזה של 9 מיליון יורו לעונה כולל בונוסים, בעוד יובה תגיש הצעה נמוכה יותר, אך תקווה לפתות אותו עם בונוסים שמנים יותר. זאת תהיה התחנה השנייה של דונארומה באיטליה, כאשר הוא גדל ושיחק במשך שנים כשוער צעיר במילאן.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully