דן ביטון אמור לשחק ביום שני מול מכבי חיפה עם סיכוי גבוה לפתוח בהרכב. היום (חמישי) באימון הפועל באר שבע המשיך ביטון לנוח ולהתאושש מהוירוס שפקד אותו בימים האחרונים, ואיתו הוא שיחק מול מכבי תל אביב ואף כבש שער ביום שני האחרון, אבל על פי התכנון מחר באימון ביטון כבר יטול חלק, ואם יעבור בשלום את האימונים בשישי ובשבת, הוא יילקח בחשבון להרכב מול מכבי חיפה ביום שני.
כזכור, הפועל באר שבע תחסר במשחק הקרוב את מתן בלטקסה ואליאל פרץ המוצהבים, אבל היא תקבל בחזרה את קרלוס פונק שהיה מורחק מול מכבי תל אביב והוא יפתח בהרכב בין אם במערך של שלושה בלמים כמו מול מכבי תל אביב ובין אם רן קוז'וך יחליט לחזור ולשחק עם שני בלמים. במועדון מאמינים מאוד בכוחם לייצר שלושה ניצחונות בשלושת המחזורים שנותרו להם.
יתרון (7) 170
19:00

נורבגיה

ישראל
(2+)
הפערים בין הנבחרות גדולים מדי לצערנו, ונורבגיה מציגה פשוט יכולת שיא במשחקים האחרונים שלה. בחוץ זה יהיה קשה עוד יותר. נורבגיה תביס
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 172
19:00

נורבגיה

ישראל
נורבגיה אחת הנבחרות ההתקפיות באירופה. ישראל גם היא משחקת התקפים ועם לא מעט בעיות בהגנה. צפויים לא מעט שערים.
יתרון (7) 248
21:45

אסטוניה
(2+)

איטליה
איטליה פגשה את אסטוניה לפני חודש וסיימה ב-0:5, ולאחר מכן, סיימה ב-4:5 נהדר על ישראל. אסטוניה אחרי שלושה הפסדים ושער זכות אחד בלבד. איטליה אמורה לחגוג פה ביחס יפה
המשחקים שנותרו להפועל באר שבע העונה בליגה:
מכבי חיפה (בית, 12.5)
בית"ר ירושלים (חוץ, 19.5)
הפועל חיפה (בית, 24.5)