הפועל באר שבע הודיעה היום (רביעי) של מימוש האופציות להארכת חוזיהם של אור בלוריאן ושי אליאס, ושהשניים ימשיכו בקבוצה גם בעונה הבאה. הבלם והקשר הגיעו לקבוצה בתחילת עונת 2022/23 והם מקווים לחגוג איתה אליפות העונה.
בלוריאן ששיחק בעונה שעברה כמושאל בהפועל תל אביב, חזר בקיץ האחרון והצליח לבסס את עצמו כבורג חשוב ברוטציה של רן קוז'וך. הוא צבר העונה 35 הופעות בכל המסגרות, כולל 25 בליגה.
אליאס הסתפק העונה ב-22 משחקים בכל המסגרות, בין היתר בגלל פציעה. הוא התחיל לקבל יותר ויותר דקות בשלושת החודשים האחרונים והמאמן קוז'וך דיבר כמה פעמים על שביעות הרצון ממנו.
רגיל (6) 77
19:30

בראונשוויג

פאדרבורן
אחרי פתיחת עונה בינונית, פאדרבורן בכושר מצוין וניצחה שלושה משחקי ליגה ברציפות. היא תפגוש את אחת הקבוצות החלשת בליגה ומועמדת לנצח.
יתרון (6) 128
20:30

אנאדולו אפס

הפועל תל אביב
הטורקים לא נראו טוב במשחק הפתיחה מול מכבי תל אביב למרות שניצחו. הפועל תל אביב נראתה מעולה מול ברצלונה. המשחק יערך במונטנגרו והוא לא ממש ביתי של הטורקים.
יתרון (6) 194
21:15

פנאתינאיקוס

ברצלונה
(8+)
פאו נראתה טוב מול באיירן ופתחה ברגל ימין נגד קבוצה לא רעה. ברצלונה הובסה על ידי הפועל תל אביב ונראית כרגע קבוצה אבודה. פאו באואקה אמורה לדרוס אותה
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 271
22:00

אוסאסונה

חטאפה
כל משחקיה של חטאפה הסתיימו עם 2-3 שערים, כך גם המשחקים האחרונים של אוסאסונה. משחקי שתי הקבוצות הולכים לכיוון הזה, ונלך איתו גם הפעם
המשחקים שנותרו להפועל באר שבע עד סיום העונה:
מכבי חיפה (בית)
בית"ר ירושלים (חוץ)
הפועל חיפה (בית)