התרגשות גדולה במ.ס. אשדוד לקראת המשחק בשבת (20:30) מול עירוני קרית שמונה, שיקבע את גורל הקבוצה. אשדוד תלויה בעצמה, אחרי שעשתה פלייאוף תחתון טוב ובכלל אחרי תקופה טובה תחת חיים סילבס. בגלל שעירוני טבריה תשחק נגד מכבי פתח תקוה במקביל ולפחות אחת מהן תאבד נקודות, ניצחון יבטיח לאשדוד עונה נוספת בליגת העל.
"אנחנו לא רוצים להיות תלויים בטבריה או במכבי פתח תקוה, אלא רק בעצמנו", אמרו הבוקר במ.ס. אשדוד, "אנחנו צריכים לנצח ולא להיות תלויים בתוצאה של המשחק השני. אם נדע לעשות את שלנו ולנצח בבית, נהיה בראש שקט ובטוח".
במועדון החליטו לגייס את הקהל וכמו שהצליחו להביא כ-1,000 אוהדים לפתח תקוה בשבת האחרונה, פועלים במועדון במלוא המרץ לגייס כ-3,500 אוהדים בשבת. הקבוצה חילקה כרטיסים בבתי ספר בעיר ובמתנ"סים וכמובן ביקשה מכל ילדי מחלקת הנוער והוריהם להגיע למשחק. הכל כמובן ימומן על ידי המועדון והכרטיסים למשחק הגורלי יחולקו בחינם.
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 235
21:30

ראדומיאק ראדום
(2.5+)

גורניק ז'אבז'ה
מתוך 16 משחקים של ראדומיאק ראדום העונה, נכבשו ב12 משחקים מעל 2.5 שערים. כך צפוי להיות גם הפעם מול קבוצה התקפית.
רגיל (6) 270
22:00

חטאפה

אלצ'ה
חטאפה מדורגת במקום השביעי, נקודה אחת מעל אלצ'ה שממוקמת עשירית. חטאפה מגיעה לאחר שני הפסדים רצופים, בעוד אלצ'ה צוברת שתי תוצאות תיקו – כולל תיקו מרשים נגד ריאל מדריד במחזור האחרון. בהתחשב בכושר הנוכחי של שתי הקבוצות, נראה שזהו מפגש שקול במיוחד, והתחושה היא שהנקודות יחולקו בין השתיים.
רגיל (7) 178
18:30

מכבי בני ריינה

עירוני טבריה
ריינה נועלת את הטבלה כשהיא עם נקודה אחת בלבד העונה. המארחת אולי תגיע נחושה יותר הפעם אבל עם הרבה יותר לחץ. נגד טבריה, ריינה יכולה לעצור את רצף ההפסדים שלה אבל לא בטוח שזה יספיק לניצחון. תיקו
בצד המקצועי, סילבס לא צפוי לערוך שינויים והסגל אמור לעמוד לרשותו בצורה מלאה.


