וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

"הפועל ירושלים מוכנה לעשות את קפיצת המדרגה"

דאבל דריבל: בחנו את יחסי הכוחות בסדרות רבע הגמר, דיברנו על השפעת ההיעדרות של ים מדר על הפועל ת"א בסדרה מול גלבוע/גליל של גור לביא, ניתחנו את משמעויות הארכת החוזה של יובל זוסמן בירושלים ובדקנו האם יפתח זיו חווה פריחה מחודשת?

דאבל דריבל עונה 1 פרק 7/אולפן וואלה

דאבל דריבל, תכנית הכדורסל של וואלה פלוס - בכל יום שלישי יתאספו מיטב המוחות לדבר על כל שקשור בכדור הכתום: השחקנים הבולטים, הקבוצות החמות, הסיפורים הלוהטים וכל מה שתהיו חייבים לדעת. היום (שלישי) הצטרפו לפאנל של לירון שרון: דרור הופמן, מתן נאור ועורך וואלה ספורט דוד רוזנטל.

היום בתכנית צללנו אל תוך הפלייאוף שהחל השבוע בליגת העל: בחנו את יחסי הכוחות בסדרות רבע הגמר, דיברנו על השפעת ההיעדרות של ים מדר על הפועל ת"א בסדרה מול גלבוע/גליל של גור לביא, ניתחנו את משמעויות הארכת החוזה של יובל זוסמן בירושלים ובדקנו האם יפתח זיו חווה פריחה מחודשת?

רוצים לראות עוד פרקים ותכניות של וואלה+? הורידו ללא עלות את אפליקציית וואלה + לטלוויזיה החכמה שלכם, ותוכלו ליהנות מעוד המון תכנים מעניינים ומגוונים.

ערוץ וואלה+ משודר גם בסלקום TV, פרטנר, יס + וסטינג TV: אפיק1 בהוט ו-NEXT TV, אפיק 21 בסלקום TV ופרטנר TV, ואפיק 64 ביס+ וסטינג+.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully