הכדורסל הסרבי סוער גם היום (שלישי), אחרי סרטון בו נראים ארבעה משחקני פרטיזן בלגרד מעורבים בקטטה אלימה מחוץ למועדון לילה. זה קרה ביום ראשון בלילה - לאחר שחגגו ניצחון, היו שותפים פרנק ניליקינה, אייזק בונגה, סטרלינג בראון וקרליק ג'ונס בעימות רב משתתפים, במהלכו נראה האחרון שובר בקבוק בירה על ראשו של אחד האנשים.
פרטיזן מיהרה לטעון ששחקניה חוו אלימות מילולית ולאחר מכן גם הותקפו פיזית ונאלצו להגיב. לפי הדיווחים, הכל התחיל בתוך המועדון, כשמספר נשים מקומיות הגיעו לשולחן של הכדורסלנים - מה שגרם למספר גברים צעירים לשלוח עלבונות לכיוונן "על כך שהן מבלות עם גברים שחורים. תחילה שחקני פרטיזן ניסו להתעלם, אך העימות המילולי הפך לעימות פיזי - תחילה בתוך המועדון ולאחר מכן ברחוב".
? Carlik Jones was arrested after being involved in a street fight. The American guard will spend the night at police station. pic.twitter.com/B4c9mtVj9t
— Euroleague Centel (@EuroleagueCT) May 5, 2025
המשטרה הגיעה למקום ב-5:30 בבוקר, כשעה לאחר הקטטה, ומצאה שלושה פצועים - שניים קל ואחד קשה. החקירה עוד בעיצומה, ולאחר שהמשטרה תבחן בין היתר את מצלמות האבטחה של מועדון הלילה, יוחלט כיצד לפעול. ארבעת השחקנים שהיו מעורבים בעימות לא התייצבו לאימון פרטיזן הבוקר, עדיין לא ברור האם יוגשו נגדם כתבי אישום.
לפי התקשורת הסרבית, חלק מהמשתתפים בקטטה הכחישו את האלימות המילולית שהשמיעו נגד ארבעת הכדורסלנים - וטענו כי שחקני פרטיזן הם אלה שיזמו את העימות הפיזי.