וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

הכוכבת המפורסמת שנטען כי ניהלה רומן עם ג'וקוביץ': "אהבת חיי"

דיפיקה פדוקון, שחקנית הקולנוע עם השכר הגבוה ביותר בעולם: "אף אישה לא יכולה לעמוד בפניו. נולה יישאר לנצח אהבתי הגדולה ביותר"

קספר רוד זכה בטורניר מדריד/ספורט1

השחקנית ההודית דיפיקה פדוקון, כוכבת בוליווד מפורסמת שנחשבת גם לשחקנית בעלת השכר הגבוה ביותר בעולם (הכנסה שנתית של 96 מיליון דולר), לא הסתירה את הערצתה וחיבתה לנובאק ג'וקוביץ'. פדוקון נשואה כיום לרנוויר סינג, אך אינה מתביישת להודות שאחד הטניסאים הגדולים בהיסטוריה ושיאן הזכיות בטורנירי גרנד סלאם הוא "אהבת חיי הבלתי ניתנת לריפוי".

הכוכבת סיפרה על הפגישה הראשונה ביניהם: "נובאק הקסים אותי ממבט ראשון! אני יודעת שהוא איש עסוק, שיש לו ילדים, אבל לעולם לא אשכח את הזמן שביליתי איתו. הוא היה מקסים, אדיב ומצחיק מאוד. כשהביטחון של אדם שהוא הטוב בעולם במה שהוא עושה מצטרף לכל זה - אפשר להבין למה אף אישה לא יכולה לעמוד בפניו. מעולם לא פגשתי מישהו כמוהו! בגלל זה נולה יישאר לנצח אהבתי הגדולה ביותר".

דיפיקה פדוקון שחקנית קולנוע הודית. Emma McIntyre, GettyImages
הפכה לכוכבת ענק מאז. דיפיקה פדוקון/GettyImages, Emma McIntyre

ג'וקוביץ' והשחקנית ההודית נפגשו לראשונה בסוף 2014 בטורניר IPTL, ובמדיה החברתית ובתקשורת נפוצו שלל שמועות, כאשר נטען כי השניים הפכו "קרובים ביותר" ונוצרה ביניהם "כימיה".

ב-2015 צולמו השניים בחדר ההלבשה של ווימבלדון, שם חיכתה דיפיקה לנובאק כדי לברך אותו על ניצחונו, ולאחר מכן פגשה גם את ילנה ג'וקוביץ', עמה החליפה כמה מילים.

בשנה שלאחר מכן, השניים נראו יחד במשחק NBA בין לוס אנג'לס לייקרס לאורלנדו מג'יק, ואחריו היא הלכה איתו לאחת המסעדות הידועות ביותר בלוס אנג'לס. התקשורת דיווחה כי בילו את הערב יחד - דבר שעורר כעס מצד ילנה והביא למשבר במערכת היחסים של בני הזוג.

"הוא עומד להתגרש", נכתב אז ב"גאזטה דלו ספורט" האיטלקי. "ילנה הבינה שהקשר של בעלה עם דיפיקה חרג מגבולות הידידות הרגילה, ולכן היא 'נשברה'. היא ביקשה מנובאק להפריד את החשבונות הבנקאיים שלהם וכמעט מוכנה לעזוב אותו".

sheen-shitof

עוד בוואלה

תרפיית מציאות מדומה: טיפול להתמודדות עם חרדה

בשיתוף zap doctors

נובאק דג'וקוביץ' טניסאי סרבי, אלוף רולאן גארוס 2023 עם אשתו ילנה. רויטרס
היה משבר רציני. נובאק ג'וקוביץ' עם אשתו ילנה/רויטרס

ג'וקוביץ' מיהר להכחיש והבהיר אז כי מדובר בידידות בלבד: "כל הסיפורים האלה על דיפיקה הצחיקו אותי. היא חברה טובה של אשתי, והיא גם אוהדת טניס נלהבת, לכן אולי ראיתם אותה בכמה מהמשחקים שלי".

באותה תקופה, הטניסאי הסרבי אף שקל לתבוע את העיתון האיטלקי, אך לבסוף ויתר. אז, איש לא ידע מיהי, והיא תוארה כ"ברונטית ארוכת רגליים ולא מוכרת". היום - היא השחקנית בעלת השכר הגבוה ביותר והפופולרית ביותר בבוליווד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully