וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

התואר הכי גדול בקריירה: קספר רוד זכה בטורניר מדריד

הנורבגי שרד מותחן של שעתיים וחצי בגמר, ניצח 5:7, 6:3, 4:6 את ג'ק דרייפר והפך לראשון מארצו שזוכה בטורניר מאסטרס 1000

קספר רוד זכה בטורניר מדריד/ספורט1

קספר רוד זכה ב-12 תארים במהלך הקריירה שלו, אבל הערב (ראשון) השיג במדריד את ה-13 והגדול מכולם עד כה. הטניסאי הנורבגי ניצח 5:7, 6:3, 4:6 את ג'ק דרייפר הבריטי בגמר מותח שארך שעתיים וחצי, והפך לראשון מארצו (ולסקנדינבי השמיני) שזוכה בטורניר מאסטרס 1000.

רוד, שסחב פציעה בצלעות מחצי הגמר, רשם קאמבק מרשים מ-3:5 במערכה הראשונה, כששבר את דרייפר פעמיים בדרך לניצחון 5:7. הבריטי לא אמר נואש במערכה השנייה, שמר על ההגשות שלו בקלות ל-3:3, שבר את רוד פעמיים ורשם רק שגיאה בלתי מחויבת אחת - בדרך לכפיית מערכה שלישית. למרות שדרייפר נראה רענן יותר בפתיחת המערכה השלישית, רוד היה זה שלקח יוזמה, שבר ל-2:3 והשלים את הניצחון עם משחקון חלק על ההגשה שלו.

"זה משהו שחיכיתי לו הרבה זמן. חלמתי על זה מאז שהייתי ילד", אמר המנצח בסיום. "ידעתי שג'ק משחק בצורה מדהימה, אז הייתי צריך להציג את המשחק הכי טוב שלי".

קספר רוד טניסאי נורבגי, אלוף טורניר מדריד. רויטרס
יש גם תגמול כספי מפנק. קספר רוד/רויטרס
ג'ק דרייפר טניסאי בריטי, סגן אלוף טורניר מדריד. רויטרס
יתנחם בטופ 5. ג'ק דרייפר/רויטרס

ההישג הזה הגיע מבחינת רוד בן ה-26 דווקא אחרי שיצא מ-10 הגדולים בדירוג העולמי, אם כי הניצחון הזה יחזיר אותו לשם ובדירוג שיפורסם מחר הוא יתקדם מהמקום ה-15 ועד למקום השביעי. בנוסף לכך, הוא יקבל מענק זכייה שמן בסך 985 אלף יורו.

דרייפר בן ה-23 יתנחם בעלייה למקום החמישי בדירוג העולמי. הוא הטניסאי השמאלי השני במילניום הנוכחי שנכנס לטופ 5 - היחיד חוץ מרפאל נדאל.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully