וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

לראשונה בישראל: אליפות כושר קרבי למועמדים לגיוס

תחרות ראשונה מסוגה תיערך בהוד השרון ב-6 ביוני לזכרו של סרן עדן פרוביזור, ותכלול ניווט, מסלול מכשולים, ירי ואלונקות - עם השתתפות של עד 1,000 צעירים לקראת גיוסם לצה"ל

אליפות כושר קרבי. יחצ,
אליפות כושר קרבי/יחצ

ב-6 ביוני תתקיים לראשונה בישראל אליפות כושר קרבי למיועדים ומיועדות לגיוס. האירוע ייערך בפארק האקולוגי בהוד השרון ויכלול ארבעה מסלולים תחרותיים: ניווט, אלונקות, מסלול מכשולים וירי תחת מאמץ. התחרות היא קבוצתית, וההרשמה פתוחה לכל המסגרות העוסקות בהכשרת צעירים לשירות משמעותי בצה"ל.

האליפות מתקיימת ביוזמת הוריו של סרן עדן פרוביזור, אוסי וגיא, כחלק ממגוון פעילויות להנצחתו של בנם - גיבור ישראל שנפל ב-18 בנובמבר 2023 בקרב בג'אבליה, בעת שהיה מפקד הטנק המוביל של גדוד 52 שריון. עדן גדל על ערכי אהבת הארץ, ספורט ונתינה, ואלו עומדים בבסיס התחרות שמתקיימת לזכרו.

צפויים להשתתף באליפות בין 800 ל-1,000 מועמדים לגיוס. לצד התחרויות, יוקם במקום גם מתחם קבלת פנים (אקספו), וייערך טקס סיום מרגש שבו יחולקו גביעים למנצחים, וכן פרסי הצטיינות למשתתף ולמשתתפת המצטיינים - פרסים שיינתנו מטעם משפחת פרוביזור.

את האירוע ינחה גדי סוקניק, והפן המקצועי ינוהל על ידי יוצאי יחידות מובחרות. ההפקה מתבצעת על ידי חברת "מיתוס", המתמחה בהפקות ספורט.

  • עוד באותו נושא:
  • כושר קרבי

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully