בזמן שמונצה ירדה רשמית מהסרייה A אחרי עוד תבוסה, בליגה השנייה באיטליה נקבעה עולה נוספת. אחרי ססואולו שדרסה את הליגה וחזרה תוך עונה אחת, הגיע היום (ראשון) תורה של פיזה המפתיעה, ששבה לליגה האיטלקית הבכירה אחרי 34 שנים. היא הבטיחה את הכרטיס למרות הפסד 1:0 בבארי, והודות להפסדה של השלישית בטבלה ספציה 2:1 אצל רג'אנה. הפער בין השתיים עומד על תשע נקודות, כשלסיום העונה נותרו עוד שני מחזורים בלבד.
מי שחתום על ההישג של פיזה הוא כוכב העבר פיליפו אינזאגי. סופר-פיפו התמנה בקיץ למאמן הקבוצה שנרכשה ב-2021 על ידי המיליארדר היהודי אלכסנדר קנסטר (ביצע אז לא מעט החתמות, כולל רכישת יונתן כהן ממכבי תל אביב), והצעיד אותה לעלייה שישית בתולדותיה. מבחינת אינזאגי בן ה-51 זו עלייה שלישית כמאמן, לאחר שהעלה את ונציה לסרייה B ב-2017 ואת בנבנטו לסרייה A ב-2020.
העולה השלישית תגיע מהפלייאוף, בו יתמודדו שש קבוצות שונות. הניצחון של בארי הציב אותה במקום השמיני, עם הכרטיס האחרון לפלייאוף כרגע, אך כאמור יש עוד שני מחזורים לסיום הליגה הסדירה.