המשחק של לסטר סיטי נגד סאות'המפטון במסגרת הפרמיירליג הופסק היום (שבת) למשך 11 דקות לאחר שהשופט דיוויד ווב נאלץ לפרוש מהמשחק בעקבות פציעת ראש בעקבות התנגשות עם חלוץ לסטר, ג'ורדן אייו.
לסטר עלתה ליתרון 0:1 בדקה ה-17 משערו ה-199 של ג'יימי ורדי במדי הקבוצה. המשחק נעצר בדקה ה-21 כאשר ווב - ששפט לראשונה בקריירה שלו משחק פרמיירליג - נפגע בהתנגשות מקרית עם אייו והופל לקרקע.
בזמן שווב שכב על הדשא, ורדי כרע לצדו ונראה שורק במשרוקית שהייתה עדיין בידו של השופט הפצוע - על מנת להפסיק את המשחק ולהזעיק עזרה. ורדי התרחק מהמקום, בעוד חומרת הפציעה של השופט עוררה דאגה בקרב השחקנים, שקראו לטיפול רפואי לסייע לווב.
לאחר חמש דקות של טיפול על הדשא, ווב קם על רגליו אך נראה לא יציב. הוא הצליח לרדת מהמגרש בכוחות עצמו והועבר לחדר ההלבשה לצורך המשך טיפול. את מקומו תפס השופט הרביעי, סם בארוט, שהחזיר את המשחק לפעולה לאחר עיכוב של 11 דקות בין שתי הקבוצות שכבר ירדו ליגה.
סאות'המפטון עדיין עם 11 נקודות - שווה למספר הנמוך אי פעם של קבוצת פרמיירליג (שרשום על דארבי קאונטי). יש לה שלושה מחזורים כדי לחמוק מההישג המביך.