וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

גווארדיולה: "אחרי החוזה שלי במנצ'סטר סיטי, אני מתכוון לעצור"

אחד המאמנים הגדולים בתולדות הכדורגל העולמי מתכוון "לקחת הפסקה" החל מקיץ 2027: "לא יודע אם אפרוש". וגם: הלקחים מהעונה הקשה

תקציר חצי גמר הגביע האנגלי: נוטינגהאם פורסט - מנצ'סטר סיטי 2:0/ספורט1

פפ גווארדיולה האריך לאחרונה את חוזהו במנצ'סטר סיטי עד קיץ 2027 - אך כשהחוזה הזה ייגמר, אחד המאמנים הגדולים בתולדות הכדורגל העולמי מתכוון לקחת הפסקה, אולי אפילו לפרוש מהמקצוע.

בריאיון שהעניק ל-ESPN ברזיל, סיפר פפ (שלקח שנת שבתון גם אחרי שעזב את ברצלונה, לפני שחתם בבאיירן מינכן): "אחרי החוזה שלי בסיטי, אני מתכוון לעצור. אין ספק. אני לא יודע אם אפרוש, אבל אקח הפסקה".

על המורשת שלו אמר: "אני רוצה שאנשים יזכרו אותי כמו שהם רוצים. כל המאמנים רוצים לנצח ושיזכרו אותם, אבל אני חושב שאוהדי ברצלונה, באיירן מינכן ומנצ'סטר סיטי נהנו כשראו את הקבוצות שלי משחקות. אני לא חושב שצריך לחשוב על איך יזכרו אותנו כשאנחנו חיים".

פפ גווארדיולה מאמן מנצ'סטר סיטי חוגג. רויטרס
כבר לקח בעבר שנת שבתון. גווארדיולה/רויטרס

על העונה הקשה שעוברת על קבוצתו אמר: "זו היתה שנת למידה גדולה. אין סיבה אחת שהפכה את העונה הזו לקשה. היו הרבה החלטות רעות, גם שלי, וגם אני למדתי הרבה. מה שעשינו בעשר השנים האחרונות היה מדהים, כעת צריך ללמוד ולהבין מה צריך לתקן כדי לחזור לשם".

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully