אינטר יוצאת עם ראש מורם מהמונז'ואיק, אבל גם בתחושות קלות של אכזבה. הנראזורי הובילו פעמיים מול ברצלונה אבל נפרדו ב-3:3, אחרי משחק בקצב מסחרר בו הצליחו להביך את הגנת בארסה פעם אחר פעם, בעיקר במצבים נייחים.
אלסנדרו באסטוני אמר: "היה משחק אינטנסיבי. ברצלונה קבוצה חזקה מאוד, עם כמה שחקנים מהטופ העולמי. בכנות, זו קבוצת ההתקפה הטובה באירופה. היה לנו משחק קבוצתי טוב, אבל נהיה חייבים להיות טובים יותר מבחינה הגנתית - עד כמה שזה קשה".
הנריך מחיטריאן הוסיף: "היה משחק קשה. נתנו הכל, אבל היה קשה לשמור על הכדור כי השחקנים הצעירים של ברצלונה יודעים ללחוץ חזק מאוד. לא הצלחנו לשמור על הכדור מספיק, אבל כשהצלחנו היינו מאוד מסוכנים. להוציא 3:3 במשחק כזה, זו תוצאה טובה שנותנת לנו הרבה ביטחון ואופטימיות".
מחיטריאן התייחס לשער שנפסל לו בטענת נבדל, שאמור היה לקבוע 3:4 לאינטר. הקוון הניף את הדגל, ובבדיקת ה-VAR התגלה נבדל של 2-3 סנטימטרים בלבד. "אחשוב על הנבדל הזה עד סוף ימיי. זה ילווה אותי", מודה מחיטריאן. "זה היה יכול להיות רגע של מפנה בחצי הגמר, אבל היה נבדל קטן. לא נורא, נישאר עם ראש למעלה ונקווה לתוצאה טובה בגומלין".
על לאמין ימאל אמר מחיטריאן: "כולם רואים ומבינים באיזה שחקן מדובר. הוא ממש טוב, ועשינו כל מה שיכולנו כדי לעצור אותו, אבל מדובר בכישרון גדול. אני מקווה שבגומלין לא ניתן לו לשחק את המשחק שלו".
דנזל דומפריס שכיכב עם צמד אמר: "הכל פתוח לקראת הגומלין. באנו אחרי כמה משחקים פחות טובים, אבל היום הראינו מי זו אינטר האמיתית - קבוצה לוחמת, קשוחה, שלא מוותרת לרגע. נקווה להשיג תוצאה טובה בשלישי".