המפגש הכפול בין ברצלונה לאינטר בחצי גמר ליגת האלופות, שייצא לדרך הערב (רביעי, 22:00) במונז'ואיק, מחזיר רבים מחובבי הכדורגל 15 שנה אחורה, להעפלה הסנסציונית של אינטר על חשבון ברצלונה לגמר הצ'מפיונס ב-2010.
גם בספרד זוכרים היטב את המפגשים הללו, והערב פרסמו ב"מארקה" ריאיון עם רוי פאריה, מי ששימש בזמנו עוזר מאמן של ז'וזה מוריניו באינטר. פאריה נזכר במשחקים ההם מול בארסה של מסי וגווארדיולה, וממרחק השנים מודה: "ההכנה שלנו למשחקים הייתה פשוט מושלמת. סגרנו לחלוטין את מתחם האימונים, ואפילו ישנו בו במשך כמה ימים. הכל היה במטרה להתכונן לברצלונה, ולמצוא את נקודות התורפה המעטות שלה. תוכנית המשחק הייתה מושלמת, והשחקנים הוציאו אותה לפועל בצורה מושלמת".
לקראת השחזור שיחל הערב בברצלונה, טוען פאריה כי דווקא אינטר פייבוריטית. "אלו שתי קבוצות שונות, ושתי תקופות שונות בכדורגל. עדיין מדובר בשתי קבוצות גדולות, אבל לפני 15 שנה ברצלונה הייתה הפייבוריטית המובהקת. היום זה כבר לא ככה, ולדעתי אין הבדל גדול בין שתי הקבוצות. עבורי, הכל אפשרי בצמד המפגשים הזה, ולאינטר אפילו יש עדיפות קלה. נכון שלבארסה יש שחקנים טובים, אבל אז היו לנו שחקנים כמו מסי, צ'אבי, איברהימוביץ' ופיקה. זו רמה אחרת ביחס לשחקנים של היום".