וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

צ'לסי לא התרגשה מהסינדרלה ובדרכה לגמר הקונפרנס ליג

סאנצ'ו, מדואקה וג'קסון (צמד) סידרו 1:4 על יורגודן בחצי הגמר הראשון בשבדיה, בטיס ניצחה 1:2 בבית את פיורנטינה

תקציר חצי גמר קונפרנס ליג: יורגודן - צ'לסי 4:1/ספורט1

הליגה האירופית מתקרבת לגמר כל-אנגלי וגם בקונפרנס ליג תהיה ככל הנראה נציגה אנגלית בגמר, לאחר שצ'לסי הביסה הערב (חמישי) 1:4 את יורגודן בשבדיה. בטיס ניצחה במקביל 1:2 את פיורנטינה.

ג'יידון סאנצ'ו שחקן צ'לסי חוגג שער. רויטרס
שער אירופי ראשון. ג'יידון סאנצ'ו/רויטרס

יורגודן - צ'לסי 4:1

הסינדרלה משבדיה הגיעה נרגשת לרגע השיא בתולדותיה, אבל הפייבוריטית לזכייה כבר הייתה גדולה עליה והיא תגיע לסטמפורד ברידג' לסיבוב פרידה מהמפעל. ג'יידון סאנצ'ו כבש בדקה ה-13 את שערו הראשון באירופה במדי צ'לסי, והמבשל אנסו פרננדס הכין בדקה ה-43 גם לקיצוני הימני נוני מדואקה שהבקיע את השני. אנצו מארסקה ערך חילוף מרובע בהפסקה, מתוך מחשבה על משחק הליגה מול ליברפול ביום ראשון, ושניים מהמחליפים סידרו לו עוד שער. קול פאלמר שלח את ניקו ג'קסון, שניצל אי הבנה בין חייקין לבלם שלו וכבש שער קל בדקה ה-59, ובחלוף שש דקות השלים צמד. המחליף בן ה-18 איזק אלמיהו מולוגטה צימק בנגיחה בדקה ה-68.

בכוח לשלם יותר?

עוברים עכשיו לוואלה מובייל ונהנים מ-4 מנויים ב100 שקלים

לכתבה המלאה

אנטוני שחקן בטיס חוגג שער. רויטרס
שער נהדר. אנטוני/רויטרס

בטיס - פיורנטינה 1:2

פיינליסטית השנתיים האחרונות תצטרך מהפך בגומלין בפירנצה כדי להגיע לגמר בפעם השלישית. מואיז קן חזר לסגל אחרי שנעדר בגלל סיבות אישיות מהמשחקים האחרונים, אבל ראה מהספסל את בטיס פותחת בהתלהבות עצומה ואת עבדה המרוקני כובש כבר בדקה השישית לאחר בישול של סדריק בקאמבו. פיורנטינה איבדה את דנילו קטאלדי שנפצע ויצא בדקה ה-29, קן נכנס בפתיחת המחצית השנייה, אבל גם הוא לא הצליח להשוות ובדקה ה-64 חגגה בטיס את השני עם טיל אדיר של אנטוני מחוץ לרחבה. הקפטן לוקה ראניירי צימק בדקה ה-73 ונתן תקווה לוויולה, אם כי כרגע בטיס קרובה יותר לגמר היסטורי.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully