מכבי נתניה הפסידה להפועל באר שבע בביתה בפעם הקודמת מול תשעה שחקנים של מוליכת הטבלה, והערב (ראשון) הגיעה הנקמה. היהלומים נקלעו לפיגור משער של דן ביטון בפנדל, אבל אז הגיעו דניאל דאפה ומקסים פלקושצ'נקו. החלוץ עלה כמחליף עוד במחצית הראשונה ונהנה מבישול של הקשר, סחט אדום מקרלוס פונק בדקה ה-90 ואז פלקושצ'נקו כבש כדור חופשי בשנייה האחרונה של המשחק והעניק 1:2 יקר לנתניה בניצחון הראשון שלה בפלייאוף העליון.
עם שריקת הסיום, מאות אוהדי נתניה פרצו למגרש במראות שהדאיגו לא מעט אנשים על הדשא, כשכוחות אבטחה רבים ניסו להפריד בין מחנות האוהדים וחצצו בין הקהל לשחקנים. בהפועל באר שבע כועסים. במועדון טוענים שאלון תורג'מן סיפר להם שעם הירידה לדשא, אוהד של מכבי נתניה נתן לו סטירה, והיהלומים חוששים מעונש הורדת נקודות על הפריצה לדשא, אך אומרים כי "יש לנו סרטון ממצלמות האבטחה שמוכיח בבירור שאף אחד לא נגע בתורג'מן".
בנתניה טוענים אנשי האצטדיון וגורמים במועדון שנגרמו נזקים חמורים שנאמדים בעשרות אלפי שקלים ביציע המזרחי שאוכלס על ידי אוהדי באר שבע. על פי הטענות, דלתות נשברו באזור תאי השירותים, מראות נופצו, מתקני ניקיון נתלשו מהקירות, כיסאות נשברו ביציע ואש נדלקה באחד מחדרי האשפה באצטדיון.
יוסי אבוקסיס על עומר ונקרט: "מקדיש את הניצחון לעומר ונקרט. דיברנו ואמרתי לו שחיכינו לו שיגיע למשחק כשהוא חוזר. הוא אוהד שרוף שלנו ואין יותר יפה מזה לנצח משחק כזה גדול כשהוא מגיע למשחק הראשון שלו מאז ששב".
לאחר מכן, מאמן נתניה פנה והתייחס למשחק עצמו: "בעשרה שחקנים באר שבע המשיכו לשחק קדימה. מה שקרה במשחק הקודם קורה אחד למיליון. סגרנו את הפינה הזאת הפעם, אמרתי לשחקנים 'שימו לב גם כשזה תוספת זמן, שזה לא יקרה לנו שוב מולם'. אני שמח שניצחנו, גם בפיגור היינו טובים נגד אחת משתי הקבוצות הטובות ביותר בליגה".
רגיל (7) 193
19:15

הפועל חיפה

הפועל קרית שמונה
הפועל חיפה אחרי הפסד דחוק להפועל תל אביב, בעוד ק"ש אכזבה עם הפסד לאשדוד. הפועל חיפה נראתה לא רע, היא תתעורר בבית והיא תנצח את ק"ש המגמגמת
רגיל (7) 216
19:30

מ.ס אשדוד

מכבי בני ריינה
ריינה נראית כרגע כקבוצה החלשה בליגה. אשדוד השיגה ניצחון מפתיע על קרית שמונה ותנסה להמשיך במומנטום במשחק ביתי מול קבוצה מבולבלת.
רגיל (7) 255
20:00

מכבי יפו

מכבי פתח תקווה
שתי הקבוצות בפתיחת עונה די בינונית ולא יציבה. מכבי פתח תקוה טובה יותר והיפואים שמשחקים בבלומפילד , יתקשו מאוד.
על החילוף של דאפה: "במחצית התנצלתי בפני לואי חלף. בכדורגל צריך לעשות מה שאתה רוצה ומה שלא נעים. קורה שלא משחקים טוב, הרגשתי שדאפה יכול לעשות שינוי במשחק לא טוב שלנו. הכניסה שלו הייתה יוצאת מן הכלל, גם הבקיע וגם סחט כרטיס אדום. היום החילוף הזה הצליח".
על המשך העונה והתוכניות לקיץ: "יש לנו עד סוף העונה ארבעה משחקים. רוצים לתת את המקסימום בכל משחק. אנחנו עובדים כבר מעכשיו להביא חלוצים, כולם יודעים שזלאטנוביץ' לא נשאר".