וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

לאזטיץ': "אנחנו עדיין בחיים! דור פרץ הוא הלב של הקבוצה"

מכבי תל אביב השיגה 1:3 מצוין על הפועל חיפה. דור פרץ שהצטיין, מעביר את הלחץ: "עכשיו זה בידיים של הפועל באר שבע"

רומי גונן בפתח המשחק בין הפועל חיפה למכבי תל אביב/ספורט1

האלופה לא מוותרת: מכבי תל אביב נקלעה הערב (שסת) לפיגור מוקדם מול הפועל חיפה בעקבות שער של דור חוגי, אבל סיפקה את המהפך הראשון שלה בפלייאוף העליון וניצחה 1:3. פטאצ'י השווה, חוגי החמיץ ודור פרץ הכריע עם צמד, כששניהם הגיעו ל-10 שערי ליגה. הצהובים נצמדו להפועל באר שבע בפסגה, שהמוליכה תשחק מחר בנתניה.

ז'ארקו לאזטיץ' אמר בסיום: "אנחנו עדיין בחיים... הפועל חיפה שיחקה טוב נגד הפועל באר שבע וגם הערב - ראיתם איך נראית קבוצה שמגיעה בלי לחץ ומרגישה שהיא יכולה לתקוף ולנסות דברים. זה היה אתגר טוב מאוד וניצחון חשוב מאוד. הם הבקיעו מהצ'אנס הראשון והרגשנו את הלחץ, אבל אנחנו הגבנו עם הרבה איכות ואופי. אנחנו עדיין בחיים... הם הבקיעו מהצ'אנס הראשון והרגשנו את הלחץ, אבל אנחנו הגבנו עם הרבה איכות ואופי. האם אנחנו לא מספיק. האם אנחנו לא מספיק טובים לאליפות? נראה ב-25 במאי".

על כך שמכבי תל אביב שוב ניצחה אחרי פיגור: "נכון, זה עניין של אופי, אבל אפשר גם להגיד שיש בעיה שאנחנו לא נכנסים טוב למשחקים. כשמציבים מטרות אז כן - אחת מהן היא לדעת לחזור מפיגור".

על דור פרץ: "גם כשהוא לא כבש וספג ביקורת, המשכתי להגיד שהוא הלב של הקבוצה. הוא יוצא מן הכלל".

שחקני מכבי תל אביב מודים לקהל. לילך וייס רוזנברג
העבירו את הלחץ לבאר שבע. שחקני מכבי תל אביב/לילך וייס רוזנברג

דור פרץ שהצטיין עם צמד: "שוב חזרנו מפיגור, וזה לא פשוט. היה משחק לא פשוט, מול יריבה ברמה גבוהה, ולשמחתי הראינו הרבה אופי ונחישות למרות שספגנו שער, ושיחקנו עד הסוף, עד הסוף.

"הפער היה שלוש נקודות, ועכשיו זה תלוי בהם. כשרוצים להגיע להישגים, תמיד יש לחץ. אנחנו מכוונים תמיד לאליפות, לגביע, לאירופה, הלחץ קיים, אבל בשביל זה יש פה שחקנים כאלה והנהלה כדי לנתב את הלחץ למקומות טובים.

"יש לי רצון לתת כמה שיותר לקבוצה. יש מומנטום כששחקן נותן פוש ואנרגיה. פטאצ'י נתן את הגול, חילוצים של יוריוס וגבי, כל שחקן נותן הכל. עשינו את שלנו, עכשיו נראה מה תעשה באר שבע".

sheen-shitof

עוד בוואלה

התהליך המסקרן של מיחזור אריזות מתכת

בשיתוף תאגיד המיחזור תמיר

איתמר נוי שחקן הפועל חיפה לפני ערן זהבי שחקן מכבי תל אביב. לילך וייס רוזנברג
"נאיביות? כן, קצת". נוי/לילך וייס רוזנברג

מאמן הפועל חיפה, רוני לוי: "מאוד מאוכזב מהתוצאה, כדורגל זה משחק של מומנטום. ב-1:1 יכולנו כמה פעמים להגדיל את התוצאה. החמצנו ונענשנו ביוקר. אני מרוצה מאוד - עד ה-2:1 - כי אחרי זה היינו פחות מאורגנים ויותר חשופים".

על היכולת הטובה של הקבוצה: "אני מקצוען עד הסוף ועד המשחק האחרון וזה מה שאני מנסה להקנות לשחקנים. אנחנו מתכוננים לכל משחק כאילו הוא הכי חשוב ועושים את המקסימום. אנחנו רוצים להמשיך להשתפר, נראינו טוב מאוד היום".

על עתידו בהפועל חיפה: "עדיין לא החלטתי, וגם המועדון עדיין לא החליט. זה לא הזמן והמקום לדבר על זה".

על רומי גונן שנשאה דברים לפני המשחק ושלוי ליווה את אביה איתן לאורך התקופה בה הייתה בשבי: "יש לי צמרמורת. זה מרגש, היו ימים קשים מאוד. איתן היה משתף אותי... אילו עוצמות, איזו תקווה, ובסוף זה התגשם. הדברים האלו נותנים הרבה השראה. כולנו תקווה שכולם יחזרו במהרה".

איתמר נוי: "נאיביות? אני חושב שקצת, אנחנו צריככים להכריע את המשחקים בדקות הקרובות, מבאס לקחת את המחמאות, חסר לנו לדעת לגמור את המשחק בדקות הטובות שלנו".

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully