המירוץ אחר פלוריאן וירץ נמשך. בתקשורת הגרמנית טוענים היום (שבת) שבאיירן מינכן מרוכזת כל כולה בהנחתת כוכב באייר לברקוזן ונבחרת גרמניה, ואין לה תכנית חלופית למקרה שלא יגיע. "בכל קיץ אחר, בהתחשב במצב הכלכלי של המועדון, לא היתה מתבצעת החתמה גדולה", נכתב ב"בילד". "אבל המצב שונה, כי וירץ בשוק ובאיירן לא רוצה לאבד אותו לליגה אחרת".
על כן, צפויים הבווארים ללכת בכל הכוח על שחקן ההתקפה הנפלא, כששמו של צ'אבי סימונס, שהיה מועמד עוד בקיץ שעבר, כבר ירד מהפרק. שחקן התקפה נוסף שהוזכר הוא כריסטופר אנקונקו, שכמעט הצטרף בינואר ועדיין חפץ במעבר למינכן - אך הבווארים ככל הנראה יוותרו גם עליו, בשל תג המחיר הגבוה.
לפי אותו דיווח, בסביבתו של וירץ (אביו וסוכנו) מעדיפים מעבר לבאיירן בקיץ הקרוב, בעוד הכוכב עצמו היה רוצה לחתום בריאל מדריד או במנצ'סטר סיטי.
עוד נטען כי הבווארים יהיו מוכנים למכור את קים מין-ג'ה, אם יקבלו הצעה של 40-50 מיליון יורו. הבלם שוקל לעזוב לערב הסעודית - סיטואציה שמקובלת גם על ראשי המועדון, כל עוד יקבלו את הסכום שהם דורשים.