וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

לברון הדהים, דונצ'יץ' סבל, הלייקרס זקוקים לשינוי?

"האזרח הוותיק" ג'יימס קבע עוד תקדים היסטורי ("הוא ענק"), לוקה הקיא וספג טראש טוק לוהט ("אתה ביץ'") ורדיק שוקל שינוי בחמישייה לפני משחק 4, אליו יגיעו שחקניו תשושים. מינסוטה כבר לא מפחדת, גם דרייק חגג את הניצחון שלה

תיקתקנו, 25.4/ספורט1

לברון ג'יימס שוב הזכיר נשכחות הלילה (בין שישי לשבת), כשהפך לבן ה-40 הראשון בהיסטוריה שחוצה את רף 35 הנקודות במשחק פלייאוף בודד. לצערו, גם זה לא הספיק בהפסד 116:104 למינסוטה, שעלתה ליתרון 1:2 בסדרת הסיבוב הראשון הנהדרת.

קינג ג'יימס הוסיף ל-38 הנקודות שלו גם 10 ריבאונדים, 4 אסיסטים, 2 חטיפות ו-2 חסימות, תוך שהוא שומר דקות ארוכות על כוכב היריבה אנתוני אדוארדס בצד השני. היתה זו הפעם ה-123 שהוא קולע 30 נקודות או יותר בפלייאוף (השחקן היחיד מלבדו שחצה את רף 100 המשחקים - מייקל ג'ורדן עם 109).

הלייקרס אמנם צלפו 17 שלשות, אך איבדו 16 כדורים (על 21 אסיסטים, לעומת 8 איבודים של היריבה), ולטענת לברון - "זה מה שהכריע את המשחק".

שחקן לוס אנג'לס לייקרס לברון ג'יימס. רויטרס
עדיין גדול. לברון/רויטרס

כעת נותר לראות האם יישאר לו דלק במיכל במשחק הרביעי בסדרה, שייערך ביום ראשון במינסוטה בשעה מוקדמת (22:30 שעון ישראל, 14:30 שעון ארה"ב). "משחק מוקדם ביום ראשון יהיה יתרון למינסוטה, בעיקר בשל כמות העבודה שהאזרח הוותיק לברון נאלץ לספק הערב", אמר קנדריק פרקינס, ודייב מקנמין ב-ESPN הסכים: "קשה שלא לתהות האם ללברון, לוקה וריבס יהיה משהו במיכל, אחרי שכולם שיחקו 40 דקות או יותר".

ההתעלות של ג'יימס הגיעה על רקע חולשתו של לוקה דונצ'יץ', שסיפק 17 נקודות ב-6 מ-17 מהשדה כולל חמישה איבודים. לפי ג'יי ג'יי רדיק, הכוכב הסלובני "לא הרגיש טוב ב-24 השעות האחרונות" ואף "הקיא כל אחר הצהריים". אם זה לא מספיק, הרי שהסלובני קיבל טיפול צמוד מהשומרים הקשוחים של הטימברוולבס לכל אורך הערב. 5 דקות לסיום ביצע דונטה דיוונצ'נזו עבירה על לוקה, ונשמע צועק לעברו: "אתה ביץ', אתה ביץ'".

רדיק הודה כי ישקול לבצע שינוי בחמישייה, לספסל את ג'קסון הייז ולעבור להרכב נמוך יותר במשחק 4. "אנחנו שוקלים הכל, אבל עדיין מאמינים בג'קסון", אמר. "העובדה היא שאין לנו ממש מישהו שמגן על הטבעת, אז כנראה שניאלץ לוותר על משהו - או על שלשות או על מישהו שיחדור עד הטבעת". ואכן, הטימברוולבס קלעו הלילה 56 נקודות בצבע - 30 יותר מהלייקרס.

sheen-shitof

עוד בוואלה

תרפיית מציאות מדומה: טיפול להתמודדות עם חרדה

בשיתוף zap doctors

שחקן לוס אנג'לס לייקרס לוקה דונצ'יץ'. רויטרס
איך הוא יגיע למשחק 4? דונצ'יץ'/רויטרס

מנגד, האקס פקטור הגדול היה ג'יידן מקדניאלס. מי שנחשב לשחקן ההגנה הבולט במינסוטה זכה למחמאות על ההופעה ההתקפית שלו במשחק הראשון, והפעם התעלה על עצמו עם 30 נקודות. הוא, כמובן, גם זה ששמר על לברון לאורך מרבית המשחק. "זה מדהים לראות אותו", אמר על יריבו הוותיק. "לפעמים הוא גורם לזה להיראות כל כך קל, כשהוא מסתכל על הרצפה וזורק שלשות. 20, 21 שנה, אי אפשר שלא לכבד אותו. הוא ענק ונצטרך להמשיך להילחם בו".

אנתוני אדוארדס, שסיפק 29 נקודות, 8 ריבאונדים ו-8 אסיסטים ונצץ בקלאץ', שיבח את הקהל המנצח: "זה היה כיף, כל כך רועש. זה כנראה היה הכי הרבה כיף שהיה לי בטרגט סנטר. לברון היה מדהים, הוא עשה כל שביכולתו כדי לנצח. הוא זרק מיוקטן, זה היה מטורף. היה כיף להתחרות מולו".

שחקן מינסוטה טימברוולבס אנתוני אדוארדס. David Berding, GettyImages
נהנה מכל רגע. אדוארדס/GettyImages, David Berding

מי ששמח במיוחד מהניצחון היה דרייק: הראפר שידוע בהימורים הכושלים שלו הימר 620 אלף דולר שמינסוטה תנצח במשחק, ושלשל לכיסו קצת יותר ממיליון דולר.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully