וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

נשיא "לה ליגה" במתקפה חסרת תקדים: "ניסיון השתלטות של פרס"

בעקבות איומיה של ריאל מדריד לא להופיע לגמר גביע המלך מול ברצלונה (שבת, 23:00, ספורט4), טבאס השיב אש: "זה רצון לשלוט, הם מאיימים ומענישים"

תיקתקנו, 25.4/ספורט1

כ-24 שעות לשריקת הפתיחה של גמר גביע המלך בין ריאל מדריד לברצלונה, עדיין לא ברור האם המשחק יתקיים. הסיכוי שריאל מדריד באמת תחרים את גמר הגביע נשמע קלוש, אבל המתח בשיאו והצדדים ממשיכים לתקוף אחד את השני על גבי התקשורת.

שעה קלה לאחר ההודעה הרשמית של ריאל מדריד, שהחרימה עד כה את כל האירועים הרשמיים שארגנה ההתאחדות לקראת המשחק - כולל מסיבת עיתונאים והאימון המסכם - נשמע קולו של חאבייר טבאס, נשיא הליגה הספרדית.

חאבייר טבאס נשיא לה ליגה. רויטרס
מתקפה יוצאת דופן של נשיא "לה ליגה" על פלורנטינו פרס/רויטרס

טבאס לא בזבז זמן ומיהר להביע דעה באמצעות הרשת החברתית X (טוויטר לשעבר): "זה לא כדורגל, זה ניסיון השתלטות בכוח". טבאס המשיך והאשים את פרס בכך שאינו מוכן להתמודד עם גורמים שלא מצייתים לרצונו: "הוא לא אוהב אותי כי אני לא עושה מה שהוא רוצה. הוא לא אוהב את צ'פרין, הוא לא אוהב את לוזאן, הוא לא אוהב פרשני טלוויזיה - כולם פשוט לא אומרים או עושים את מה שהוא דורש".

לדבריו, גם ההתנגדות של ריאל מדריד לקידום רפורמות בשיפוט נובעת מאותה סיבה - הרצון לשלוט. טבאס כתב כי התנהלות ריאל סביב הצהרות צוות השיפוט לפני הגמר מצביעה על דפוס ברור של איום וכפייה. "הם לא מוחים, הם דוחפים. הם לא מתלוננים, הם מאיימים. הם לא מביעים אי הסכמה, הם מענישים".

במהלך דבריו כתב על החרמת כל האירועים הרשמיים שאורגנו, בהם מסיבת העיתונאים והאימון המסכם. "והדבר החמור ביותר", חתם טבאס, "זה לא שהוא מנסה - אלא שיש מי שמקשיב לו".

אגב, אם ריאל מדריד לא תופיע לגמר, אין משמעות הדבר שברצלונה תזכה בגביע המלך. לפי התקנון, במקרה כזה ריאל סוסיאדד, שהודחה על ידי ריאל מדריד בחצי הגמר, תעלה לגמר ותפגוש את ברצלונה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully