וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

"חולם לאמן את זהבי": שרון מימר מדבר על השאיפות - ופוזל לחו"ל

המאמן מסביר למה רק הצעה ספציפית מאוד תגרום לו לעזוב את ריינה, אבל מרחיב את האפשרויות לעתיד. ויש גם קריצה לגאנם ומלמד

קליפ סיכום שבוע, 24.4/ספורט1

הלכה למעשה, העונה של שרון מימר הסתיימה. לריינה אמנם נותרו עוד שלושה משחקים בפלייאוף התחתון, אבל אחרי שהבטיחו הישארות הראש כבר בעונה הבאה, ובאתגרים הבאים. המאמן שהפך מזוהה עם הקבוצה הצנועה מהצפון, אותה לקח רחוק גם העונה עם העפלה היסטורית לחצי גמר הגביע, מספר כי הוא בונה על המשך קדנציה בקבוצה.

"אני לא מרגיש תחושת מיצוי בריינה. אני נהנה ויש לי עוד המון רעב לגדול עם ריינה עוד יותר", סיפר בפודקאסט "חוצה קווים". "כמובן שלכל אחד יש שאיפה להגיע למועדונים הגדולים, אבל הייתה לי שם שיחה עם סעיד בסול על זה, והוא אמר לי שלא יעצור אותי אם תגיע הצעה טובה מקבוצה גדולה. בשנתיים האחרונות היו לי כל מיני הצעות, והחלטתי להישאר בריינה לשמחתי. כדי שאני אצא מריינה, זה צריך להיות אתגר. עד שאין חוזה חתום, שום דבר לא סגור - אבל בגדול אני רואה את עצמי ממשיך בריינה, ואני וסעיד מדברים על זה תקופה ארוכה. מבחינתו, הוא מוכן להחתים אותי גם ל-3-4 שנים".

מאמן בני ריינה שרון מימר. קובי אליהו
כאן כדי להישאר. מימר/קובי אליהו

את מי היה חולם לאמן? "לאמן ווינר כמו זהבי זה דבר גדול שבוודאי הייתי רוצה. מעבר לכוכבות שלו, הוא משפיע על הקבוצה ברמה גבוהה מאוד. הוא מביא את השחקנים שלצידו למקסימום. כשהגעתי לבאר שבע, התחברתי מאוד עם מהראן ראדי ומהראן סיפר לי שהוא היה הבן זוג של ערן באימונים. הוא אומר, 'מהפס הראשון, אתה לא יכול להוריד קצב, לא יכול לנוח. הוא דוחף אותך, ואין שנייה של עיגול פינות. לא סתם ערן הפך לאחד השחקנים הכי גדולים שהיו לנו. הייתי רוצה לאמן אותו לא רק בגלל היכולת שלו, אלא בגלל מה שהוא מביא איתו".

היכן רואה את עצמו בעתיד? "השנה התחברתי לגלעד קצב וכן יש פתח לחו"ל. אני לא ארוץ לכל חו"ל. בשנים האחרונות הייתי בלי סוכן, ולא הרגשתי שאני צריך כי היה לי שם טוב גם מבלי מתווכים. אבל השנה גלעד ואני דיברנו והבנו שיכול להיות פתח לעוד מקומות מחוץ לישראל. אין לי משהו מוגדר, אני פשוט מחפש אתגר. לחפש קבוצה בינונית בקפריסין זה לא מעניין אותי, כי במצב כזה כבר עדיף לי להישאר בריינה.

ההחלטה של קייס גאנם להמשיך בריינה ולסרב למכבי חיפה: "האם הוא היה צריך לעבור? מבחינתי זה סימן שאלה גדול. אפשר לראות את מה שקורה עכשיו גם גיא מלמד, הוא הגיע עם ציפיות גבוהות אבל לא נהנה כמו שהוא נהנה בהפועל חיפה".

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully