מ.ס. אשדוד נאבקת על מקומה בליגת העל ובשבת תצא לעוד משחק קריטי בחוץ מול בני סכנין, אבל בינתיים ספק אם יש קבוצה בליגת העל ששחקניה הם יעד למרבית הקבוצות הגדולות.
הפועל באר שבע למשל רוצה את חמודי כנעאן, מרטין אנדזי ורועי לוי. גם מכבי תל אביב חושבת על אותם שחקנים ממש - אבל זה לא נגמר כאן. הפועל תל אביב מתעניינת באדיר לוי, נועם מוצ'ה וגם באילי טמם, שהתקדם מאוד העונה ומסקרן את העולה החדשה. המשותף לכולם הוא שהם שחקנים תחת חוזים במועדון, כך שכל הקבוצות יצטרכו לשאת ולתת עם מ.ס. אשדוד על מנת לצרף אותם.
רגיל (1) 64
16:00

פיורנטינה

רומא
פיורנטינה מגיעה אחרי ניצחון בקונפרנס ליג ואילו רומא אחרי הפסד בליגה האירופית. אבל בליגה שתי הקבוצות במומנטום שונה לחלוטין. רומא סימנה השנה מטרה - אליפות. והיא טובה הרבה יותר.
רגיל (1) 172
18:15

שטרסבורג

אנז'ה
אחרי חמישה משחקים ללא ניצחון, אנז'ה תתקשה מאוד לנצח דווקא את אחת הקבוצות המרשימות בליגה.
רגיל (1) 226
19:00

הפועל ראשון לציון

עירוני מודיעין
אחרי שני הפסדים לשתיים מהקבוצות הטובות בליגה, הפועל ראשון לציון רוצה ויכולה לחזור למסלול הניצחונות מול אחת הקבוצות הבינוניות בליגה.
באשדוד אומרים שיש זמן לכך, אבל קודם הקבוצה צריכה להשלים את המשימה. המאמן חיים סילבס המשיך בימים האחרונים בהכנות למשחק בסכנין. המאמן בחר לא לצאת עם השחקנים כבר ביום שישי לבית מלון בצפון, אלא להוריד לחץ ולתת להם את הלילה בבתיהם ומכאן שהקבוצה תצא למשחק רק בשבת בצהריים ותעשה הכנה במלון לפני היציאה לדוחא.