וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

המקום באלופות בסכנה: יובנטוס הפסידה בפארמה ונותרה חמישית

פלגרינו (45+1) סידר 0:1 יקר לקבוצת התחתית, הביאנקונרי עם מעידה שלישית ברציפות מחוץ לבית וטודור נכנע לראשונה. לאציו ניצחה 0:2 בגנואה ונצמדה במקום השישי

תמונת מצב על ניצולי השואה ביום השואה תשפ"ה/צילום: שטארסטוק, יד ושם, ראובן קסטרו AP ורויטרס

המחזור ה-33 בליגה האיטלקית אמור היה להסתיים ביום שני בערב, אולם מותו של האפיפיור באותו בוקר גרם לדחייתם של ארבעת משחקי הנעילה. הערב (רביעי) הם התקיימו והבשורה היא יציאתה של יובנטוס מהטופ 4 בעקבות הפסד לפארמה מהתחתית. לאציו נצמדה לביאנקונרי והמאבק על ליגת האלופות רותח.

פארמה - יובנטוס 0:1

משחק חוץ שלישי ברציפות שהגברת הזקנה לא מנצחת והפסד ראשון של איגור טודור מאז מונה לפני חודש, הוביל לכך שיובנטוס יצאה מהרביעייה הראשונה בטבלה והיא כעת בשוויון נקודות עם לאציו השישית - אותה תפגוש בעוד כשלושה שבועות למה שעשוי להיות מאבק ישיר על כרטיס לליגת האלופות, או אפילו לליגה האירופית. אחרי שיובנטוס ופארמה נפרדו בסיבוב הראשון ב-2:2 בטורינו, הערב בטארדיני, מתאו פלגרינו כבש בדקה ה-45+1 ולמרות כל הניסיונות של טודור לחזור, קבוצתו נכנעה וכעת מפגרת בנקודה אחר בולוניה שבמקום הרביעי, ממנו מעפילים לליגת האלופות.

איגור טודור, מאמן יובנטוס. רויטרס
הפסד ראשון כמאמן יובנטוס. טודור/רויטרס

גנואה - לאציו 2:0

פטריק ויירה חולל מהפכה של ממש בגנואה מאז שהתמנה לתפקיד בנובמבר ולראיה מאזן ביתי נקי מהפסדים בשנת 2025. היום, במשחק הבית השביעי מאז ההפסד לנאפולי ב-21 בדצמבר 2024, נכנעה הקבוצה 2:0 ללאציו. סבסטיאן אוטואה השאיר את גנואה בעשרה שחקנים כבר בדקה ה-22 ואת היתרון המספרי ניצל טאטי קסטז'אנוס כעבור 10 דקות, כשקבע 0:1. בולאי דיה הכפיל בדקה ה-65 ואמנם גם רדה בלאחיאן מלאציו הורחק בכרטיס אדום ישיר בדקה ה-72, אבל גנואה לא השכילה לנצל זאת כדי להשיג לפחות שער ניחומים. ליאור קאסה לא נכלל בסגל המארחת.

משחקים נוספים:

קליארי - פיורנטינה 2:1
לקליארי: רוברטו פיקולי (7). לפיורנטינה: רובין גוזנס (36), לוקאס בלטראן (48).

טורינו - אודינזה 0:2
לטורינו: צ'ה אדמס (39), עלי דמבלה (85).

sheen-shitof

עוד בוואלה

הצטרפו לוואלה פייבר ותהנו מאינטרנט וטלוויזיה במחיר שלא הכרתם

בשיתוף וואלה פייבר

עוד הערב באיטליה: אינטר תארח את מילאן למשחק הגומלין בחצי גמר הגביע, כשלושה שבועות אחרי שנפרדו ב-1:1 במשחק הראשון.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully