וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

"הסנטר נייט מנסה בדרך לחתימה במכבי תל אביב"

זר חדש לצהובים? ב-SDNA היווני מדווחים שהגנאי בן ה-27, 2.10 מטר, יעבור מאולימפיאקוס ויצטרף לחבורה של עודד קטש. מנסה נחשב לשחקן הגנה איכותי ושיחק בעבר בשארלוט ב-NBA

דני אבדיה מתראיין בנתב"ג אחרי עונה ראשונה מוצלחת בפורטלנד/צילום: שלומי גבאי. עריכת וידאו: בן מצא

האתר היווני SDNA מדווח שמכבי תל אביב קרובה לצרף את הסנטר הגנאי נייט מנסה, ושהוא יעבור אליה מאולימפיאקוס. מנסה בן ה-27, 2.10 מטר, הצטרף לקבוצה היוונית באמצע דצמבר, אבל מיעט לשחק ושותף בשני משחקי יורוליג בלבד, בהם צבר 5:35 דקות. בליגה היוונית יש לו ממוצעים של 5.1 ו-4 ריבאונדים ב-14:45 דקות.

מנסה שנחשב לשחקן הגנה איכותי, שיחק במכללת סן דייגו חמש שנים - אחת יותר מהנהוג - בגלל שפספס אחת אחרי שסבל מתסחיף ריאתי ונעדר תקופה ארוכה. את העונה האחרונה שלו במכללות, 2022/23, סיים עם ממוצעים של 6 נקודות, 5.9 ריבאונדים ו-1.6 חסימות ב-20.8 דקות משחק.

הגנאי לא נבחר בדראפט 2023, אבל שיחק בליגת הקיץ עם שארלוט הורנטס שהעניקה לו חוזה. בעונת 2023/24 צבר 25 הופעות ב-NBA ובהן העמיד ממוצעים של 1.3 נקודות ו-2.6 ריבאונדים ב-12.3 דקות משחק. בעונה לאחר מכן הוא שיחק בעיקר באוסטין ספרס מליגת הפיתוח.

מכבי תל אביב מקווה להשלים בזמן גם את רכישתו של אלכס טיוס כישראלי מווארזה, כפי שפורסם בוואלה ספורט.

נייט מנסה במדי שארלוט הורנטס ב-2023. Jared C. Tilton, GettyImages
נייט מנסה במדי שארלוט הורנטס ב-2023/GettyImages, Jared C. Tilton

מכבי תל אביב מחזיקה נכון לעכשיו בחמישה זרים כשירים בלבד לפני הפלייאוף, כשייתכן שעוד לפני פתיחתו מריאל שאיוק הפצוע ישוב לעניינים. חסיאל ריברו לא אמור להיות כשיר לפני רגעי ההכרעה של העונה.

הקבוצות בליגת העל רשאיות להחליף את הסגל שנרשם לכל סדרה בפלייאוף, אך במהלך הסדרה מותר לבצע שינוי אחד בלבד.

לפני ההגעה המסתמנת של מנסה הסתכנה מכבי במצב בו פציעה של אחד משחקני הפנים של הקבוצה - טרביון וויליאמס או ג'יילן הורד, תותיר אותה במצב עדין מבחינת שחקני הפנים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully