מכבי נתניה הפסידה אמש (ראשון) 1:0 נגד מכבי חיפה בסמי עופר ונותרה הקבוצה היחידה שטרם ניצחה העונה בפלייאוף העליון. למרות שיפור ביכולת ואף שסיכנו אמש לא מעט את שער הירוקים, מכבי נתניה ויוסי אבוקסיס רשמו משחק שמיני ברציפות ללא ניצחון.
היכולת אמש היתה המשך ישיר לשיפור מהמשחק לפני שבוע מול הפועל חיפה, אולם הבעיה הבולטת ממשיכה להיות היעדר מחץ וחוסר יכולת להבקיע מספיק שערים. דניאל דאפה הצעיר מלא בכישרון ופוטנציאל, אך הוא לא סקורר ומתקשה להיכנס לנעליו של איגור זלטאנוביץ' הפצוע. בהיעדרם של הרי טבארש ופרדי וארגס אמש, ניסתה נתניה ככל יכולתה, אך חזרה הביתה אחרי הפסד שלישי לירוקים העונה.
צמד שחקני הכנף צפויים לחזור להרכב לקראת המשחק הקרוב נגד הפועל באר שבע בטרנר, ולעומתם יובל שדה ייעדר בשל צבירת כרטיסים צהובים.
אם יש דבר שבנתניה מתגאים בו, למרות התוצאה הלא טובה, זה שילובם של שחקני קבוצת הנוער בסגל הבוגרת, כאשר אמש, בנוסף לדאפה שפתח, שולבו גם ליאם כהן ודניאל אטלן כמחליפים, בעוד לי ים דן היה בסגל אך לא שותף.
יתרון (6) 128
20:30

אנאדולו אפס
(1+)

הפועל תל אביב
הטורקים לא נראו טוב במשחק הפתיחה מול מכבי תל אביב למרות שניצחו. הפועל תל אביב נראתה מעולה מול ברצלונה. המשחק יערך במונטנגרו והוא לא ממש ביתי של הטורקים.
יתרון (6) 194
21:15

פנאתינאיקוס

ברצלונה
(8+)
פאו נראתה טוב מול באיירן ופתחה ברגל ימין נגד קבוצה לא רעה. ברצלונה הובסה על ידי הפועל תל אביב ונראית כרגע קבוצה אבודה. פאו באואקה אמורה לדרוס אותה
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 271
22:00

אוסאסונה

חטאפה
כל משחקיה של חטאפה הסתיימו עם 2-3 שערים, כך גם המשחקים האחרונים של אוסאסונה. משחקי שתי הקבוצות הולכים לכיוון הזה, ונלך איתו גם הפעם
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 298
22:00

רקסהאם
(2.5+)

בירמינגהאם
שתי הקבוצות התקפיות יחסית. מתוך שמונה משחקים של רקסהאם העונה, נכבשו ב5 משחקים מעל 2.5 שערים. כך בהחלט יכול להיות גם הפעם.
רגיל (7) 193
19:15

הפועל חיפה

הפועל קרית שמונה
הפועל חיפה אחרי הפסד דחוק להפועל תל אביב, בעוד ק"ש אכזבה עם הפסד לאשדוד. הפועל חיפה נראתה לא רע, היא תתעורר בבית והיא תנצח את ק"ש המגמגמת
רגיל (7) 216
19:30

מ.ס אשדוד

מכבי בני ריינה
ריינה נראית כרגע כקבוצה החלשה בליגה. אשדוד השיגה ניצחון מפתיע על קרית שמונה ותנסה להמשיך במומנטום במשחק ביתי מול קבוצה מבולבלת.
רגיל (7) 255
20:00

מכבי יפו

מכבי פתח תקווה
שתי הקבוצות בפתיחת עונה די בינונית ולא יציבה. מכבי פתח תקוה טובה יותר והיפואים שמשחקים בבלומפילד , יתקשו מאוד.
"היתה חסרה לנו הפעולה האחרונה, הרגל המסיימת, זה משהו שאנחנו לוקים בו מתחילת הפלייאוף", אמר המגן עמית כהן בסיום. "אני חושב שמבחינת רמת הכדורגל ומבחינת הלחימה, למרות שזה לא מתבטא בנקודות, אנחנו באים לכל משחק, לוחצים גבוה, מניעים כדור ומגיעים למצבים מול הקבוצות הכי גדולות, באצטדיונים הכי גדולים, ואני מקווה שזה גם יתורגם לנקודות כי מגיע לנו".
על התסכול בסיום לצאת ללא נקודות למרות היכולת הטובה אמר: "זה מתסכל, מתסכל מאוד. היו לנו משחקים טובים, גם בפלייאוף וגם מאז שהבטחנו את הפלייאוף. כבר למדנו שיש תקופות בכדורגל שהכל הולך איתך, וגם במשחקים פחות טובים הצלחנו לנצח. ויש משחקים ותקופות שפשוט לא הולך, למרות שעושים הכל נכון והדברים לא מסתדרים".