נועם שוהם ניצח את שני משחקיו הראשונים על הקווים במכבי פתח תקוה, אבל הערב (שבת), ועוד במשחק שאירח, הייתה זו דווקא היריבה שלו שחגגה ניצחון שלישי ברציפות - בני סכנין חגגה 1:2 גדול מבחינתה ועשתה צעד גדול במאבק ההישארות בליגה, כזה שהוריד את המלאבסים מתחת לקו האדום.
נועם שוהם אמר אחרי המשחק: "ספגנו שני שערים לא מחוייבים, האיכות שלנו בהתקפה לא הייתה טובה והיה לנו קשה מול הצפיפות של סכנין. ניסינו לרווח את המשחק דרך האגפים, אבל בפעולות של אחד על אחד לא היינו טובים. בסוף גם איבדנו טיפה את הסבלנות בהנעת הכדור והסטטיסטיקה מדברת בעד עצמה - ספגנו שני שערים משתי בעיטות".
שוהם הסביר מדוע דמשקאן תופקד באגף עד שהוחלף: "הוא כן שיחק במרכז במחצית הראשונה, ראיתם אותו בורח שמאלה כי זו הייתה חלק מהתוכנית. זה לא היה משחק טוב שלו, וזה קורה. זה הכדורגל".
על המשחק נגד הפועל ירושלים במחזור הבא אמר לסיכום: "נגיע נחושים, אגרסיביים ומחויבים, כמו היום. אני לא יכול לבוא בטענות לשחקנים על פעולות שלא הצליחו להם. נצטרך לעבוד על ההרמות לרחבה, כי ספגנו בלי שאיימו עלינו".
מנחם קורצקי, המאמן שכן רשם ניצחון שלישי ברציפות, לא הסתיר את שביעות רצונו: "השחקנים הבינו את המצב, עשו את ההתאמות ואני שמח שהם התחברו לסגנון שלי. הגיעו תוצאות, אבל זה עדיין לא מספיק. לא היה לי בהתחלה זמן לעבוד עם הקבוצה, הקבוצה הייתה חסרת ביטחון וחדר ההלבשה היה מפורר - אבל הצלחנו לעבוד טקטית על דברים שאני מאמין בהם ולשנות את האווירה בקבוצה. הוכחנו שסכנין ראויה להיות עוד שנה בליגה".
על המפגש הבא מול מ.ס. אשדוד: "הרף עולה משבוע לשבוע, אני לא יודע אם 36 נקודות יספיקו אפילו. אשדוד קבוצה מצוינת, אבל התחתית בוערת ואני מקווה שבשבוע הבא ננצח ונעשה את זה".