וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מרטינס ופדרי יחזרו להרכב, ברצלונה תברח לשבע הפרש בפסגה?

אחרי ההפסד הראשון בשנת 2025, מוליכת הטבלה בספרד תברח לריאל מדריד אם תנצח את סלטה ויגו (שבת, 17:15). אתלטיקו מדריד תשוב לסורה מול לאס פלמאס?

סיכום שבוע, 16.4/ספורט1

ברצלונה ספגה את הפסדה הראשון בשנת 2025 כאשר נכנעה ביום שלישי לבורוסיה דורטמונד, אבל זה לא מנע ממנה להמשיך לחצי גמר ליגת האלופות. מחר היא תארח את סלטה ויגו במסגרת המחזור ה-32 בלה ליגה הספרדית, במטרה להתקדם אל עבר זכייה באליפות.

ברצלונה - סלטה ויגו (שבת, 17:15)

האנזי פליק ושחקניו ממשיכים במסע אל עבר הטרבל. לאחר שהקבוצה עלתה לחצי גמר ליגת האלופות למרות הפסד 3:1 לבורוסיה דורטמונד ושבוע לפני גמר גביע המלך נגד ריאל מדריד, הקטלונים יכולים להגדיל את הפער בפסגה לשבע נקודות, לפחות עד שריאל מדריד תארח את אתלטיק בילבאו בראשון בערב. מנגד, סלטה ויגו המדורגת שביעית עדיין ניצבת במקום שיספיק לה כדי להשתתף במפעל אירופי בעונה הבאה, אך אחרי ההפסד הביתי 2:0 לאספניול בשבוע שעבר - הראשון אחרי שמונה מחזורים רצופים - היא לא רוצה להעניק למאיורקה ושאר הדולקות אחריה הזדמנות לעקוף אותה. דני אולמו, שכבר עלה מהספסל בדורטמונד, צפוי שוב להשתלב במהלך המשחק. איניגו מרטינס יחזור למרכז ההגנה על חשבון רונאלד אראוחו וגם פדרי צפוי לפתוח על חשבון גאבי.

רונאלד אראוחו חוגג עם ג'רארד מרטין, ברצלונה. GettyImages
אחרי ההפסד בדורטמונד, פליק ישיב את איניגו מרטינס למרכז ההגנה/GettyImages

לאס פלמאס - אתלטיקו מדריד (שבת, 22:00)

אתלטיקו מדריד רשמה שישה משחקים רצופים ללא ניצחון בכל המסגרות וכך הודחה מליגת האלופות, עפה גם מגביע המלך ונותרה עם מאבק האליפות, שגם בו מצבה רחוק מלהיות אידיאלי לנוכח פער של שבע נקודות מברצלונה. למזלה, בשני המשחקים היא השלימה מהפכים על סביליה ו-ויאדוליד כדי לחזור למסלול הניצחונות. החבורה של דייגו סימאונה מקווה להמשיך במומנטום מול לאס פלמאס, שבמחזור האחרון ניצחה בחוץ 1:3 את חטאפה והשיגה שלוש נקודות ראשונות ב-2025 - המארחת לא ניצחה אף משחק מאז ה-0:1 על אספניול בדצמבר. לאס פלמאס עדיין מתחת לקו האדום, אבל רחוקה רק נקודה מאלאבס שמעליה. רודריגו דה פול בספק, אבל עשוי להיכלל בסגל. קוקה צפוי לעלות מהספסל פעם נוספת.

משחקים נוספים:

אספניול - חטאפה 0:1
ראיו וייקאנו - ולנסיה (שבת, 15:00)
מאיורקה - לגאנס (שבת, 19:30)

sheen-shitof

עוד בוואלה

רוצים להנות מאינטרנט מהיר וחבילת טלווזיה בזול? זה אפשרי!

בשיתוף וואלה פייבר

כאמור, ריאל מדריד תנסה להתאושש מההדחה מליגת האלופות במשחק בית מול אתלטיק בילבאו ביום ראשון בשעה 22:00 בסנטיאגו ברנבאו.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully