דני אבדיה ממשיך לקבל כבוד מפרשני וכתבי ה-NBA ברחבי ארצות הברית. אתמול (רביעי) פורסמה גרסה חדשה של דירוג 100 השחקנים הטובים בליגה של האתר "דה רינגר", וכוכב פורטלנד המשיך במגמת ההתקדמות כשדורג במקום ה-63, טיפוס של שלושה שלבים ביחס לדירוג שפורסם בסוף החודש שעבר.
אבדיה שדורג מעל שחקנים כמו זאק לאבין, ג'רו הולידיי, סי ג'יי מקולום, ג'וליוס רנדל, ג'ואל אמביד, פול ג'ורג', בראדלי ביל ואחרים, סווג בכל זאת לקטגוריית השחקנים ה"אנדרייטד", כשהכתב ג'סטין ורייר מסביר שרק דבר אחד חסר לישראלי כדי להתברג בין 50 השחקנים הטובים ברשימה בתחילת העונה הבאה.
וכך כתב ורייר: "אבדיה נראה כמו שחקן טופ 50 ברוב שלבי העונה. גם אם מספרי הקליעה לא ידהימו אתכם, השילוב של עוצמה, מהירות וחוש למשחק בשני צידי המגרש שיש לאבדיה, שינה את כל הנעת הכדור והקצב של פורטלנד בהתקפה, וגם עזר לה לייצר רגעים יפים בהגנה. אבדיה מתחיל להיראות כמו אולסטאר נחבא אל הכלים - שחקן מהסוג שיכולות האול-אראונד שלו מרימות את השחקנים שלצידו לגבהים חדשים. תחילת עונה טובה שלו ושל פורטלנד, היא כנראה הדבר היחיד שמפריד בינו לבין הטריטוריה הזו (טופ 50) ברשימה שלנו".