וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

"בחיים לא תהיה רונאלדו": אמבפה ספג אש, ועשוי לספוג מכה נוספת

סצנות חריגות במדריד: מאות אוהדים זועמים המתינו לשחקנים ביציאה מהברנבאו. הצרפתי "לא עמד בציפיות", ועשוי להחמיץ את הקלאסיקו

סיכום שבוע, 16.4/ספורט1

תמונות חריגות במדריד אחרי ההדחה אמש (רביעי) ברבע גמר ליגת האלופות. על פי "קופה", מאות אוהדים זועמים של המועדון התגודדו בסיום המשחק ביציאה מחדרי ההלבשה בברנבאו, צעקו וקיללו את השחקנים כשנכנסו לרכביהם ורק כוחות אבטחה מנעו מהם להתקרב אליהם פיזית.

בתקשורת הספרדית כצפוי היכו ללא רחמים בריאל ובכוכביה, כשהם מציינים את הנתון הדי מדהים הבא: בשני המשחקים מול ארסנל, ריאל רצה 21 ק"מ פחות. "זה כמו לשחק עם 10 שחקנים מול 11", ציינו ב"אס", והוסיפו: "זה מה שקורה כשחלק מהשחקנים לא מספיק מחויבים, או שהשיטה לא עובדת וחסרים תיאום וסולידריות בין השחקנים".

קרלו אנצ'לוטי, מאמן ריאל מדריד לצד קיליאן אמבפה. GettyImages
לא לזה הוא פילל. אמבפה אחרי הפציעה/GettyImages

קיליאן אמבפה ספג, כצפוי, את רוב החיצים. העיתונאי הבכיר תומאס רונסרו זעם על היכולת החלשה של הצרפתי ואמר: "זו עוד הוכחה שאמבפה בחיים לא יהיה מה שכריסטיאנו רונאלדו היה בריאל מדריד".

ב"מארקה" קיבל אמבפה ציון 4.5 בלבד. "ערב עלוב", נימקו. "הוא לחלוטין לא היה אמבפה שכולם ציפו שיהיה בערבים מהסוג הזה".

אמבפה שסיים את הערב עם פציעה, עלול להיעדר כ-10 ימים לפחות על פי "אס". המשמעות: יתכן שבנוסף להדחה, הוא יחמיץ את הקלאסיקו מול ברצלונה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully