ספיר ברמן ספגה ביומיים האחרונים ביקורות על כך ששלפה כרטיס אדום לעברו של עדי יונה, קשר בית"ר ירושלים במשחק נגד הפועל באר שבע, אבל ביקורת הופנתה גם לעבר שופט המסך איתן שמואלביץ' שלא התערב. הערב (רביעי) פורסמו מסקנות הוועדה המקצועית של איגוד השופטים.
על פי מסקנות הוועדה, ברמן אכן טעתה. "כרטיס אדום שגוי מאחר שלא מתקיימים קריטריונים לעבירת משחק חמורה", נכתב בהודעה, "נכון היה להניף כרטיס צהוב, בגין עבירה חסרת אחריות".
אמנם לא הייתה התייחסות מפורשת לנושא שופט המסך ואם היה צריך להתערב או שלא, אבל בפנייה לשאלת וואלה ספורט בנושא נמסר: "כאשר הוועדה רושמת 'כרטיס אדום שגוי', הרי שנדרש היה להתערב לביטולו".
יתרון (1) 179
18:15

לאנס

ניס
(1+)
ניס בתקופה פשוט איומה עם שמונה הפסדים רצופים בכל המסגרות והרבה בלאגן סביב הקבוצה. לאנס במומנטום הפוך לחלוטין עם שמונה ניצחונות בתשעה משחקים כשהיא נאבקת על הפסגה עם פ.ס.ז'. ניצחון ביתי ביותר מגול
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 204
18:30

ברנטפורד
(2.5+)

לידס
מתוך 20 משחקים ששתי הקבוצות ערכו העונה בליגה, נכבשו ב20 מעם מעל 2.5 שערים. שתיהן התקפיות ונראה שגם הפעם יכבשו לא מעט שערים.
יתרון (1) 208
18:35

מכבי רעננה
(3+)

עירוני קריית אתא
רעננה אחרי 5 הפסדים רצופים והיא מתקשה מאוד בשבועות האחרונים, למרות שהיא הוסיפה את ג'ו רגלנד לשורותיה. אתא אחרי הפסד דחוק לירושלים, שקטע רצף של 4 ניצחונות. אתא חזקה מאוד, איכותית וטובה מרעננה בהרבה
רגיל (1) 272
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
שטוטגרט אחרי משחקים שלא מלמדים עליה יותר מדי מול מכבי ת"א, באיירן מינכן ומשחק גביע. לפניהם היא גילתה שיפור גדול, בעוד ברמן מאוד בינונית.
כפי שכבר פרסמנו, מבחינת איגוד השופטים כבר על כר הדשא הייתה צריכה להבחין ברמן בכך שלא מדובר בעבירה שמצדיקה הרחקה בכרטיס אדום ישיר. באשר לשופט המסך שמואלביץ', הגם שיותר קשה במקרה הזה לשופט המסך להחליט האם הייתה עוצמה בתיקול שמצריכה כרטיס אדום, כן יש מקום להתערבות שלו ולקריאה לברמן כדי לצפות באירוע, לבטל את הכרטיס האדום ולהחליפו לכרטיס צהוב.
