זה היה קשה, זה היה דרמטי, אך בסופו של דבר הצליחה הבוקר (רביעי) גולדן סטייט להשיג את הכרטיס לסיבוב הראשון במערב אחרי 116:121 על ממפיס. הווריירס שמטו יתרון 20 אך ידעו להתעשת במאני טיים, אך מול יוסטון הצעירה, הנלהבת והאתלטית זה כבר עשוי להיות סיפור אחר לגמרי.
ובכל זאת, גולדן סטייט יודעת דבר או שניים על התעלות בפלייאוף. ג'ימי באטלר, שזכה לכינוי "פלייאוף ג'ימי", קלע 21 מ-38 הנקודות שלו במחצית הראשונה, קבע שיא עונתי כשחקן הווריירס והגיע לקו 18 פעמים - שיא כל הזמנים בפלייאין. סטפן קרי, שניצח לראשונה בקריירה בפורמט החדש שהכניסה הליגה, לקח אחריות במאני טיים כהרגלו והוסיף 37 נקודות - 15 מתוכן ברבע האחרון.
"הוא באטמן", אמר באטלר על חברו, "תמיד מגיע להציל את היום. אתה אף פעם לא מחוץ למשחקים. יותר מהכל, הוא כל כך קר רוח, כל כך רגוע, הוא היה חלק ענק מהניצחון הזה. לכל קבוצה יש צ'אנס (לנצח) כשאני חלק ממנו, ולכל קבוצה יש צ'אנס כשסטף הוא חלק ממנה. אני רובין, וזה באטמן".
"It's nice to win a play-in game!"
— NBA (@NBA) April 16, 2025
Steph and the @warriors get their elusive first win in the #SoFiPlayIn ? pic.twitter.com/x34f6Wxrxh
"Robin's checking out!"
— Yahoo Sports (@YahooSports) April 16, 2025
Jimmy answers ?
(via @NBA)
pic.twitter.com/Ct0pqWeWE1 https://t.co/W6dMAcuzos
"I think any team has a chance when I'm on the team... but I KNOW that EVERY team has a chance if Steph's on the team."
— NBA (@NBA) April 16, 2025
Jimmy Butler (a.k.a. Robin) on his Batman! pic.twitter.com/tQ7acPsfvv
דריימונד גרין שיבח את "פלייאוף ג'ימי" ואמר: "הוא שונה. אפשר היה לראות רמת אינטנסיביות וריכוז אחרות לגמרי. אני אוהד כדורסל אז ראיתי את זה בטלוויזיה למשך שנים. לראות את זה מקרוב - זה אמיתי. לפעמים שחקנים מקבלים כינויים לא אמיתיים, אבל זה היה אמיתי. אני שמח שהוא איתנו".
גולדן סטייט פגשה בעבר את יוסטון ארבע פעמים בפלייאוף, ובכל המקרים יצאה עם ידה על העליונה. העונה המאזן בין השתיים עומד על 2:2, וסטיב קר בעיקר שמח על המנוחה שקיבלה קבוצתו: "היינו נואשים לניצחון ואיתו ארבעה ימי מנוחה. זה לקח 83 משחקים, אבל חזרנו למקום בו אנחנו רוצים להיות - הפלייאוף".