ג'ק גריליש עלה לארבע דקות בלבד מהספסל בניצחון 2:5 של מנצ'סטר סיטי על קריסטל פאלאס, במה שהעלה את אלופת הפרמיירליג למקום החמישי בטבלה ושם אותה במאבק הצמוד על הכרטיס לליגת האלופות בעונה הבאה. עם שער בודד העונה אליו הוסיף גם בישול, ובתצוגות רעות למדי בשנתיים האחרונות, האנגלי המשיך להוכיח שמחוץ למגרש הוא יודע לחגוג כמו שצריך כשנתפס על ידי צלמי הפפארצי ברחובות לונדון בלילה למחרת.
ב"סאן" הבריטי דווח שגריליש נסע לבירת אנגליה עם מספר חברים (וחברות), וסביב שולחן בבר לונדוני טיפוסי חגג במשך כל הלילה: "הוא היה לב המסיבה. יחד עם ארבעה חברים ומספר בנות שהקיפו את השולחן, הם זכו לאבטחה צמודה ממאבטחים ששכר. היה נראה שהם כולם, כולל גריליש, שיכורים למדי".
אמנם האירוע בו הכוכב האנגלי משתכר בפומבי אינו זר לתקשורת האנגלית, אבל עובדי המקום דיווחו על כך שגריליש בזבז באותו לילה לא פחות מ-5,000 ליש"ט רק על אלכוהול "כדי לחגוג את הניצחון על פאלאס".
באנגליה טוענים שהאירוע זכה לביקורת רבה מצד מנצ'סטר סיטי על כך שגריליש שוב מתועד כך באופן פומבי, וכי בקבוצה יטפלו בכך בצורה משמעתית.
Jack Grealish was spotted partying at a trendy West End nightclub. ?
— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball) April 14, 2025
The Man City star led his friends in a 1am dance at the venue, where they racked up a £5,000 bar bill. ? pic.twitter.com/1QQ9qrP7Mg
כזכור, גריליש היה מעורב בלא מעט תקריות בהן נתפס שיכור ברחובות וכן היה מוקד חגיגות הטרבל של מנצ'סטר סיטי לפני כשנתיים.