וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ניוקאסל דרסה את מנצ'סטר יונייטד, בארנס שחזר את ההצגה של אביו

המגאפייז התקרבו לליגת האלופות עם 1:4 גדול וחד צדדי. כמו פול בארנס לפני 30 שנה, גם הארווי הבריק נגד השדים האדומים

תקציר: ניוקאסל - מנצ'סטר יונייטד 1:4/פלייר

ניוקאסל הביסה הערב (שבת) 1:4 את מנצ'סטר יונייטד עם חגיגה גדולה בסט. ג'יימסז פארק, ועלתה למקום הרביעי בפרמיירליג. למגפאייז משחק חסר נגד קריסטל פאלאס, כך שהם בעמדת זינוק מצוינת לתפוס את אחד מהמקומות 3-5 ולזכות בכרטיס לליגת האלופות בעונה הבאה.

רובן אמורים החליט להוציא מהסגל למשחק את אנדרה אונאנה "כדי לתת לו לנקות את הראש", אבל גם בהיעדרו של השוער הקמרוני, היה מי שיטעה. כך עוד תצוגה הגנתית עלובה של מנצ'סטר יונייטד הובילה לעוד הפסד.

סנדרו טונאלי קבע 0:1 בדקה ה-24 אחרי בישול יפה של אלכסנדר איסק וסיומת מושלמת, לפני שאלחנדרו גרנאצ'ו איזן בדקה ה-37. המחצית הראשונה הסתיימה ב-1:1, אבל השנייה הייתה כולה של ניוקאסל.

הארווי בארנס קבע 1:2 בדקה ה-49 והעלה ל-1:3 בדקה ה-64 אחרי איבוד כדור שלומיאלי של נוסייר מזראווי. הסיומת בדקה ה-77 הייתה בקצב ברזילאי: ז'ולאינטון בישל וברונו גימראייש נעץ בפינה התחתונה של אלטאי ביינדיר.

שחקן ניוקאסל, הארווי בארנס. Stu Forster, GettyImages
הארווי בארנס הערב/GettyImages, Stu Forster

ב-20 בספטמבר 1995, יורק סיטי מהליגה השלישית באנגליה, הגיעה לאולד טראפורד והלמה במנצ'סטר יונייטד בסיבוב השני של גביע הליגה. אלכס פרגוסון העלה אז הרכב שכלל שחקנים כמו גארי פאליסטר, בריאן מקלייר ופול פארקר, וגם צעירים כדייויד בקהאם, ריאן גיגס, לי שארפ ופיל נוויל.

יורק סיטי לא נבהלה יותר מדי מתיאטרון החלומות והביסה את יונייטד 0:3. השדים אדומים קיוו לתקן בגומלין ופרגוסון אמר: "התותחים הכבדים ישחקו במשחק השני" - אבל יונייטד ניצחה בחוץ רק 1:3 והודחה.

אחד מהגיבורים הגדולים של יורק סיטי באותו משחק בלתי נשכח באולד טראפורד, היה החלוץ פול בארנס. הסקורר הגדול של הקבוצה, שכבש בצרורות בליגה השלישית, אבל כשניסה את מזלו בליגת המשנה גילה שהוא לא מספיק טוב.

בארנס כבש באותו יום פעמיים. למעשה הוא שם את הכדור ברשת שלוש פעמים, אבל אחד מהכיבושים היה בעמדת נבדל והוא הסתפק בצמד ולא בשלושער. כמעט 30 שנה חלפו והיום בנו, הארווי בארנס, הבקיע צמד משלו נגד השדים האדומים. הבמה שונה והפעם מנצ'סטר יונייטד הייתה האנדרדוג (וגם הוכיחה למה), אבל זה עדיין שחזור נאה.

sheen-shitof

עוד בוואלה

הטיפול שמאריך את חייהם של חולי סרטן ריאה

בשיתוף העמותה הישראלית לסרטן ריאה

המחזור ה-32 יושלם ביום שני עם המשחק בין בורנמות' לפולהאם.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully