וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ניצחון דרמטי בדרך לאליפות לא דרמטית: ליברפול חגגה מול ווסטהאם

ואן דייק כבש בדקה ה-89 וקבע 1:2 לליברפול על ווסטהאם. המוליכה הגדילה את היתרון ל-13 נקודות ומתקרבת לזכייה. דיאס כבש ראשון (18), רוברטסון כמעט "הרס" עם שער עצמי (86). תיקו מאכזב לצ'לסי

תקציר: ליברפול - ווסטהאם 1:2/ספורט1

המחזור ה-32 בפרמיירליג נמשך היום (ראשון) עם לא מעט משחקים מסקרנים שעשויים להכריע את זהות האלופה והנותרות במאבק על הכרטיסים לליגת האלופות.

ליברפול - ווסטהאם 1:2

ליברפול תסיים את העונה עם הלשון בחוץ, אבל גם עם אליפות וזה שווה הכל בזירה המקומית. האדומים אמנם מקרטעים בשבועות האחרונים וגם היום לא הרשימו - אבל שלוש הנקודות נגד ווסטהאם הגדילו את הפער בפסגה ל-13 והשעון מתקתק עד חגיגות האליפות.

מוחמד סלאח בישל ללואיס דיאס בדקה ה-18 ובהמשך שתי הקבוצות פספסו כמה מצבים - כשאליסון שחזר מפציעה מגלה יכולת טובה מאוד בין הקורות של ליברפול. הכל הוביל לדרמה גדולה בדקות הסיום. אנדי רוברטסון שנכנס כמחליף, הבקיע שער עצמי בדקה ה-86 ובאותו רגע נראה היה שליברפול בדרך לאיבוד נקודות נוסף, אבל בדקה ה-89 וירג'יל ואן דייק עלה מעל כולם לכדור קרן ונגח אותו פנימה.

ווסטהאם שלא נפלה מליברפול במשך חלק גדול מהמשחק, רשמה הפסד עשירי ברציפות באנפילד בכל המסגרות - ולא הייתה רחוקה משוויון בדקה ה-94, אז נגיחה של ניקלאס פולקרוג נעצרה במשקוף.

שחקן ליברפול, לואיס דיאס, כובש מול ווסטהאם. רויטרס
דיאס כובש את הראשון/רויטרס

צ'לסי - איפסוויץ' 2:2

איבוד נקודות מאכזב מאוד לצ'לסי, שספגה מהלומה במאבק על כרטיס לליגת האלופות. הבלוז היו עדיפים לאורך רוב המשחק, אבל ההגנה שלהם הייתה חשופה בהתקפות מעבר וחוליו אנסיסו (19) ובן ג'ונסון (31) קבעו 0:2 מפתיע מאוד לטרקטור בויז, שנמצאים בדרך הבטוחה לירידת ליגה. אקסל טואנזבה כבש שער עצמי (46) וצ'לסי צימקה ל-2:1, והלחץ הניב פרי כשג'יידון סאנצ'ו השווה בדקה ה-79. הבלוז ניסו להשלים מהפך עד שריקת הסיום, אבל לא הצליחו.

וולבס - טוטנהאם 2:4
לוולבס: ריאן אייט-נורי (2), ג'ד ספנס (38, עצמי), יורגן סטרנד לארסן (64), מתאוס קוניה (86). לטוטנהאם: מאתיס טל (59), רישרליסון (85)

למה לשלם הרבה?

4 מנויים ב-100 שקלים וגם חודש חינם! וואלה מובייל חוסכת המון

לכתבה המלאה

שחקן צ'לסי, טוסין אדראביויו. רויטרס
שחקן צ'לסי, טוסין אדראביויו/רויטרס

ניוקאסל - מנצ'סטר יונייטד (18:30, ספורט1)

יכול להיות שהקבוצה של אדי האו הפכה לחמה ביותר כרגע בפרמיירליג. עם שלושה ניצחונות רצופים ומרחק נגיעה מהכרטיס לליגת האלופות כשהיא עם משחק חסר ערב המחזור, ניוקאסל רוצה להמשיך להגשים חלומות העונה על חשבון השדים האדומים שממשיכים להתרסק. המגפייז יוכלו לעלות למקום הרביעי או לכל הפחות לחמישי, שגם מוביל לאלופות בעונה הבאה, אם ינצחו את יונייטד, שמצדה תחפש ניצחון אחרי שני משחקים, כשהראש שלה באולד טראפורד בחמישי בגומלין רבע גמר הליגה האירופית נגד ליון.

אלכסנדר איסק חוגג עם ג'ייקוב מרפי, שחקני ניוקאסל. רויטרס
הכי טובים כרגע באנגליה? איסק ומרפי/רויטרס

המחזור ה-32 יושלם ביום שני עם המשחק בין בורנמות' לפולהאם.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully