הפועל באר שבע חגגה ביום שני בערב ניצחון 0:3 מרשים על מכבי חיפה בכרמל, אך על השמחה העיבה פציעתו של יוני סטויאנוב, שפתח בהרכב בהיעדרו של גיא מזרחי המורחק. בהמשך התברר כי מדובר בקרע ברצועה הצולבת, פציעת ברך שתשבית אותו לחצי שנה לפחות.
הערב (חמישי), יומיים אחרי שהתקבלו תוצאות הבדיקות ושסטויאנוב הבין שלפניו שיקום ארוך ומורכב, הוא שיתף את עוקביו ברשתות החברתיות: "עברו עליי ימים לא פשוטים מאז הפציעה - גם פיזית וגם נפשית, אבל התמיכה מהמשפחה, מהצוות המקצועי, מהחברים לקבוצה, מהקהל והסובבים סביבי חיממה לי את הלב ומעניקה לי כוח גדול".
רגיל (6) 93
15:00

הפועל רמת גן
 

הפועל כפר שלם 
 
הפועל רמת גם עם מאמן חדש על הקווים, מסאי דגו, כבר השיגה ניצחון בגביע. במשחק ביתי מול קבוצה בינונית היא חייבת להשיג ניצחון בדרך אולי לעלייה.
יתרון (6) 210
21:15

אולימפיאקוס
 

הפועל תל אביב 
 (4.5+)
אם הפועל תל אביב רוצה להוכיח עוד יותר שהיא בצמרת בזכות ולא בחסד, ניצחון כאן יעשה את העבודה. כך או כך, יש לה סגל מספיק טוב כדי לפחות לעמוד בליין
יתרון (6) 237
21:30

באסקוניה
 (3.5+)

אנאדולו אפס 
 
אנאדולו קבוצה טובה יותר, ואין על כך בכלל ספק. באסקוניה אולי תצליח לקחת את המשחק הזה לכיוון צמוד יותר, אבל אנאדולו תנצח מעל הליין בסיום
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
 (2+)

ארסנל 
 
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה
 

בני סכנין 
 
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו
"אני נחוש ומלא מוטיבציה לקראת השיקום ובטוח שאחזור חזק יותר משהייתי", המשיך סטויאנוב, "רק מחכה לרגע שאוכל לחזור לדרוך בטרנר. תודה לכולם".
סטויאנוב רשם העונה 27 הופעות בליגת העל ובמהלכן כבש פעמיים והוסיף בישול אחד. בפברואר האחרון האריך את חוזהו בקבוצה עד 2028.



