לאחר כמעט ארבעה חודשים בהם הוא לא רואה דשא בגנואה, מריו באלוטלי חזר לכותרות. לצערו, זה שוב לא קורה בזכות שערים או בישולים, אלא בעקבות פוסט חריף שפרסם ברשתות החברתיות ומופנה, ככל הנראה, כלפי מאמנו פטריק ויירה.
באלוטלי לא ציין שמות, אך כתב בצורה חדה: "יש כאן מישהו שלא ראוי למריו הבוגר, אלא למריו המרדני בן ה-16. אולי אז הוא יבין מה באמת המשמעות של חוסר כבוד".
כאמור, ויירה לא הוזכר בפוסט, אך אין ספק שהכוונה היא קודם כל אליו. כוכב העבר הצרפתי לא הכליל את "סופר מריו" בסגל של גנואה מאז 12 בינואר ולא שיתף אותו מאז ההפסד הביתי 2:1 לנאפולי ב-21 בדצמבר. השניים כבר עבדו יחד בניס לפני שש שנים וגם אז השידוך לא הסתיים בצורה מוצלחת. החלוץ אמר אז: "לא הייתי עוזב בחיים את ניס אלמלא ויירה", בעוד המאמן הצרפתי התלונן: "הוא לא יכול לשחק בספורט קבוצתי, זה קשה מאוד עבורי לעבוד איתו".
באלוטלי טרם כבש או בישל במדי גנואה, וסך הכול קיבל העונה רק 57 דקות, שהתחלקו על פני שישה משחקים שונים בהם שותף כמחליף.
ההתבטאות הפומבית הזו ככל הנראה תוביל לסיום דרכו בקבוצה שניצבת במקום ה-12 בסרייה A. כבר בחורף דובר על מגעים עם קבוצות מדרום קוריאה ומקסיקו, ונראה כי החלוץ בן ה-34, שהבקיע 14 שערים ב-36 הופעות במדי נבחרת איטליה, ימשיך במסע הנדודים שלו.