וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

זכה עם ברצלונה בטרבל - לא תאמינו מה העבודה שלו היום

תמונה של שחקן נבחרת צרפת לשעבר, שעמד על פסגת הכדורגל העולמי בימיו בבארסה, הפכה לוויראלית בעקבות עיסוקו המפתיע

תקציר חצי גמר גביע המלך: אתלטיקו מדריד - ברצלונה 1:0/ספורט1

ביממה האחרונה רצה ברשתות החברתיות תמונה שהפכה לוויראלית, מאחר שהיא גילתה כי כדורגלן מהטופ של אירופה בעשור שעבר - עוסק במקצוע מפתיע בימים אלה. מדובר בז'רמי מתייה, אקס נבחרת צרפת וברצלונה, שזכה עם הקטלאנים בטרבל בעונת 2014/15 ושיחק במועדון הפאר במשך שלוש עונות.

מתייה, כיום בן 41, פרש ממשחק פעיל ב-2020 בעקבות פציעת ברך וכיום הוא מנהל מחלקה בחנות ספורט בסמוך למארסיי, תוך שהוא לומד לקבלת תעודת מאמן.

בלם העבר, שזכה בשתי אליפויות בספרד, שיחק גם בשורות ולנסיה וספורטינג ליסבון ורשם במהלך הקריירה חמש הופעות במדי נבחרת צרפת. מתברר כי הספורט מהווה חלק מחייו שמחוץ למגרש, אבל בזירה שונה לחלוטין ממה שרבים היו מדמיינים.

התמונה המדוברת, שבה נראה מתייה לבוש במדי עבודה שעליהם רקום שמו הפרטי, מציגה גם שני לקוחות לצדו ועוררה תגובות רבות בקרב גולשים ברשת שזיהו את שחקן העבר על ידי הקעקוע באמת ידו הימנית.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully