שון וייסמן רשם אתמול (שבת) משחק שלישי ברציפות בלי דקות משחק במדי גרנאדה וראה את חבריו מנצחים את אלמריה 1:3 במחזור ה-34 בליגת המשנה בספרד.
וייסמן פתח העונה ב-11 משחקים ונכנס כמחליף ב-14 נוספים. ממוצע הדקות שלו עומד על 39.4 למשחק - כשהוא משותף - והוא כבש רק שני שערים. שלא יהיו טעויות: אין הרבה ישראלים שמשחקים בליגה אירופית חזקה יותר מלה ליגה 2 וגם צברו 25 הופעות - אבל וייסמן מסיים חוזה ועל פניו נראה שזו לא תהיה הפתעה אם בקיץ יסתיים הסיבוב האירופי שלו.
ברחוב הספורטיבי בישראל לפעמים נדמה שווייסמן כמעט נשכח. מאז עונת 2021/22 בה כבש 20 שערים בליגת המשנה במדי ריאל ויאדוליד, הוא בקושי מוצא את הרשת, נע ונד בין קבוצות ומבלה הרבה על הספסל. רן בן שמעון עדיין לא הזמין אותו לנבחרת ישראל, בה הוא שיחק בפעם האחרונה בנובמבר 2023.
אם וייסמן יחליט לוותר על המשך מסע הנדודים ביבשת הישנה, סביר להניח שרוב הגדולות של הכדורגל הישראלי (אם לא כולן) ישמחו להחתים אותו - בטח שהתחשב בעובדה שהוא יגיע ללא דמי העברה. עזרו לו לבחור את התחנה הישראלית הבאה.
עזרו לשון וייסמן לבחור לאיזו קבוצה לעבור בקיץ
רגיל (4) 228
22:00

אייאקס

גלאטסראיי
גלאטסראיי בכושר נהדר מתחילת העונה ואולי אחת הקבוצות שהכי קשה לשחק נגדן עד כה. אייאקס ממשיכה בחוסר היציבות שלה והיכולת הרעה בהגנה, וגם יתרון הביתיות לא צפוי לעזור לה יותר מדי הערב. ניצחון לאורחת
יתרון (4) 263
22:00

מארסיי

אטאלנטה
(1+)
אטאלנטה בתקופה נוראית עם שישה משחקים רצופים ללא ניצחון, מתוכם חמש תוצאות תיקו. מארסיי חזרה לנצח אחרי שלושה משחקים בהם לא עשתה זאת, ועדיין באופן כללי נראית מצוין העונה ומציגה בעיקר דומיננטיות בביתה, שם לא הפסידה עד כה. ניצחון ביתי - ביותר משער אחד
יתרון (4) 301
22:00

קלאב ברוז'
(1+)

ברצלונה
קלאב ברוז' הבלגית תארח את ברצלונה שחזרה לנצח אחרי ההפסד בסופר קלאסיקו. ברצלונה נמצאת במצב שבו היא חייבת ניצחון וגם שערים ולכן אני סבור שהקטאלונים ינצחו ביותר משער אחד


