מכבי תל אביב רשמה את ג'יילן הורד בסגל שלה למשחק הערב (ראשון, 21:00) נגד הפועל ירושלים. הכוכב הצהוב חוזר אחרי שנעדר כחודשיים וחצי בגלל פציעה וינסה לסייע לקבוצתו לעלות למאזן 3:20. מכבי תל אביב רשמה גם את רוקאס יוקובאיטיס, ג'ימי קלארק, טרביון וויליאמס וליוואי רנדולף. שני הזרים שלא נרשמו הם חסיאל ריברו ומריאל שאיוק הפצועים.
מכבי תל אביב רשמה שישה ישראלים למשחק הערב כשאחד מהם הוא וויל ריימן - דבר מנוגד לתקנון מנהלת הליגה שמחייב שישה ישראלים ללא מתאזרח חדש. לצהובים לא הייתה אפשרות אחרת בגלל שעומר מאייר טס למחנה נייק הופ סאמיט בארצות הברית, ואורן סהר הצעיר משחק בשורות מכבי שוהם מהליגה הארצית בכרטיס כפול הערב. מנהלת הליגה צפויה להטיל היטל כספי על הצהובים בעקבות רישום זה.
בהפועל ירושלים נרשמו ג'ארד הארפר, ג'רמי מורגן, כריס ג'ונסון, ג'סטין סמית' ואוסטין וויילי. טאריק פיליפ ודרק אוגביידה נשארו בחוץ. הפסד של הקבוצה מהבירה כנראה יקבע שהיא תסיים את העונה הסדירה במקום השלישי, אחרי מכבי תל אביב והפועל תל אביב.
הורד הוא אחד השחקנים הבולטים במכבי תל אביב העונה. הוא העמיד ממוצעי יורוליג של 15 נקודות, 5.1 ריבאונדים, 1.4 אסיסטים ו-1.3 חטיפות למשחק. בליגה הפורוורד עם ממוצעים של 13.3 נקודות, 6.2 ריבאונדים, 2.2 אסיסטים ו-1.1 חטיפות למשחק.