מכבי תל אביב ניצחה את הפועל באר שבע במשחק העונה אמש (שני) באמצעות הנשק שעבד להפועל באר שבע הכי טוב העונה, ההגנה. הפועל באר שבע עשתה אתמול כמעט כל טעות אפשרית במחצית הראשונה ואילו מכבי תל אביב הייתה יציבה, מרוכזת וחדה מאוד בהגנה שלה. הלדר לופס החזיר כדור לשערו ובנה את הגול הראשון למכבי תל אביב, ניב אליאסי ביציאת שוער נוראית סידר את השני וגם השלישי החל בשל החלטה רעה מאוד שהשאירה את אושר דוידה חופשי על האגף.
מכבי תל אביב נהנתה במשחק העונה מקו הגנה חזק. אם עד לפני ארבעה מחזורים, מכבי תל אביב ספגה יותר מפי שניים מהשערים שספגה הפועל באר שבע, כעת הפער כבר הצטמצם בטור החובה הודות לכך שמכבי תל אביב מאוד השתפרה.
במכבי תל אביב לקחו אמש את שתי המחציות ובמועדון ינסו ללמוד ולשאוב את המיטב מכל אחת מהן. מהמחצית הראשונה ישאבו בקבוצה ביטחון רב כדי להאמין עוד יותר בעצמם כדי להמשיך במסע אל האליפות. מהמחצית השנייה כמובן ייקחו את היכולת החלשה כשהקבוצה ביתרון מספרי. "זה משחק שהיה צריך לגמור במחצית השנייה עם עוד צמד שערים שלנו ולא להיות במתח שהפועל באר שבע תצמק ל 2:3", אומרים במועדון.
יתרון (6) 79
14:00

מ.ס בני יפו אורתודוכסים
(3+)

מכבי נתניה
על אף פערי הרמות הברורים, נתניה מקבלת כאן הפרש שערים די גדול לעבור. האורחת תעשה רוטציות בסגל, בני יפו תילחם עם כל מה שיש לה. זה יסתיים בניצחון נתנייתי בשלושה שערים בדיוק
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 84
14:00

הפועל ירושלים

הפועל אום אל פאחם
אמנם מדובר בתקופות שונות וקבוצות שונות, אבל בכל המפגשים הקודמים בין השתיים נכבש שער אחד לכל היותר. בדרך כזאת או אחרת זה לא יפתיע אם גם המפגש הקרוב שייערך היום יהיה דל בשערים
רגיל (6) 140
17:00

גרימסבי

אולדהאם
גרימסבי מגיעה למפגש כשהיא נואשת לעצור רצף של שמונה משחקים ללא ניצחון בליגה, בעוד שאולדהאם מגיעה עם מומנטום חיובי לאחר ניצחון 3–1 על טרנמיר במחזור האחרון
מבחינה פרסונלית, סיפור המשחק הוא ווסלי פטאצ'י. מכבי תל אביב הסתדרה מצוין בלעדיו פעמיים מול הפועל חיפה, אבל הוא הוכיח אמש שהוא שחקן של משחקים גדולים. כבש צמד, הוציא את גיא מזרחי בכרטיס אדום וגם בישל לדור פרץ.


