אופטימיות בהפועל באר שבע נוכח פסיקת בית המשפט המחוזי אתמול (ראשון) בתיק המשחק מול בני סכנין. שופט בית המשפט המחוזי גלעד הס החזיר את התיק לדיון נוסף בבית הדין העליון והמליץ כי זה יפסוק על קיום משחק חוזר.
זה יהיה הדיון השלישי בבתי הדין של ההתאחדות לכדורגל, אחרי שבשתי הערכאות שהתקיימו נפסק כי דינו של המשחק הוא תיקו 0:0 ללא נקודות. ולמרות זאת, בהפועל באר שבע אופטימיים ומאמינים כי פסיקת בית המשפט המחוזי תיתן רוח גבית לדיינים בבית הדין העליון לפסוק הפעם על קיום משחק חוזר מול בני סכנין. "זו תהיה הפסיקה הכי הגיונית", מדגישים הבוקר במועדון.
בזמן שבמועדון ימתינו לדיון החוזר כאשר הקבוצה שוב תיוצג על ידי עו"ד רועי רוזן היועץ המשפטי שלה, בהפועל באר שבע גם ממתינים כמובן למשחק הגדול הלילה מול מכבי תל אביב (20:30). "קיימת הפרדה מוחלטת בין הפעולות שהמועדון עושה כדי שיהיה משחק חוזר לבין מה שרן והשחקנים צריכים לעשות על הדשא", מדגישים במועדון. "השחקנים הוכיחו לאורך כל העונה שהם לא סחבו איתם את התסכול על כך שלא ניתן להם לשחק מול בני סכנין ולהוסיף לעצמם שלוש נקודות".
כפי שפורסם כאן אמש, קוז'וך שוב בחר לא להלביש את רועי גורדנה, איתן טיבי וסמיר פרהוד. המאמן מתכוון לעשות שינוי אחד בהרכב כשאליאל פרץ יפתח במקום יורי מדיירוש, שפתח לפני כשבועיים במחזור הקודם מול מכבי נתניה.