וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

הגרסה של אורי עזו לתקרית במשחק נגד הפועל ירושלים

30.3.2025 / 11:14

הקשר נשלח לחדר ההלבשה במהלך המשחק מכיוון שהפסיק את החימום על דעת עצמו, בשיחה עם אנשי מכבי תל אביב שממנה הוא מושאל למ.ס. אשדוד הסביר מדוע

תקציר ליגת העל: מ.ס. אשדוד - הפועל ירושלים 1:1/ספורט1

במכבי תל אביב קיימו שיחה עם אורי עזו בעקבות מה שקרה אתמול (שבת) באשדוד במהלך משחקה של הקבוצה המקומית נגד הפועל ירושלים, באירוע שבו המאמן חיים סילבס כעס על השחקן כי היה בטוח שהוא הפסיק על דעתו את החימום והתיישב על הספסל כאות מחאה על כך שלא נכנס.

על פי הגרסה של אורי עזו לאירוע, הוא היה משוכנע שמ.ס. אשדוד סיימה את החילופים שלה למשחק ולכן חזר לשבת על הספסל. הוא לרגע לא חשב שיש עוד חילוף ולכן סיים את החימום והלך לשבת על הספסל, כך לדבריו.

אורי עזו שחקן מ.ס. אשדוד. לירון מולדובן
אינטרס משותף לכל הצדדים/לירון מולדובן

במכבי תל אביב, כאמור, נמצאים בקשר רציף עם השחקן שהם השאילו למ.ס. אשדוד בחלון ההעברות האחרון ואחרי בירור איתו משוכנעים שמדובר באי הבנה ובאירוע שקרה בשל טעות.

האינטרס של שלושת הצדדים כעת - מ.ס. אשדוד, מכבי תל אביב אורי עזו - הוא שהשחקן ישוב ויהיה חלק מהקבוצה במשחקים שנותרו עד סיום העונה כדי שיוכל להתפתח ולסייע למ.ס. אשדוד להישאר בליגה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully