וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מכבי ת"א באה בטענות לאנאדולו, קטש: "לא נעים להפסיד ככה"

28.3.2025 / 22:58

מהומה פרצה בסיום המשחק לאחר שהצהובים התלוננו על כך שסמיתס לא זרק מקו העונשין, אלא התלונן על פציעה והוחלף בבובואה. המאמן החמיא לשחקניו: "הגענו עם גבוה אחד והיינו זריקה מניצחון"

תיקתקנו, סיכום אירועי היום בספורט, 28.3/ספורט1

מכבי תל אביב הייתה קרובה מאוד לנצח את פנאתינייקוס ביום רביעי, אבל נכנעה לריצת 18:0 תוך שלוש דקות. הערב (שישי), בניסיון לשוב למסלול הניצחונות ביורוליג, היא שוב יצאה מפיגור ליתרון דו ספרתי, הפעם נגד על אנאדולו אפס שבדומה ליוונים הצליחו לחזור ולנצח 88:90 בתום משחק דרמטי בריגה.

מכבי תל אביב שוב הגיעה בסגל חסר מאוד, ללא חסיאל ריברו, ג'יילן הורד, מריאל שאיוק וגם טרביון וויליאמס שנפגע בקרסול, והמאמן עודד קטש החמיא לשחקניו על המאמץ הגדול: "אני גאה מאוד בשחקנים. אני חייב להיות כן, אם הייתי יודע לפני המשחק שנגיע במשחק כזה, כשאנחנו משחקים עם גבוה אחד בלבד, למצב של זריקה לנצח את המשחק בשניות הסיום, הייתי בטוח שצוחקים עליי. כל הקרדיט לשחקנים, הם שיחקו בדרך הנכונה עם הרבה מאמץ. סורקין שיחק 40 דקות היום, שזה המון. זאת תוצאה גדולה עבורנו למרות שהפסדנו, בהתחשב בנסיבות".

מאמן מכבי תל אביב עודד קטש. דני מרון
קטש על העימות: "לא יודע מה היה"/דני מרון

עם זאת, דרמה גדולה עוד יותר התרחשה עם סיום המשחק, כאשר שחקני הקבוצות התעמתו. לטענת אנשי מכבי תל אביב, הם באו בטענות לחוסר ספורטיביות מצד אנאדולו שהחליפה את סמיתס בבובואה בזריקות העונשין בטענה תמוהה לכך שהיה פצוע. באנקי התפרץ לעבר אנשי מכבי והמנהל עמי ביטון, והאירוע הסתיים כעבור כמה רגעים.

קטש אמר על המהומה בסיום: "אני לא יודע בדיוק מה היה, אני רק באתי כדי להפריד. שכל אחד יעשה חשבון אם זה היה חוקי או לא. זה לא נעים להפסיד ככה וגם רצה הגורל ששחקן שקולע ב-90 אחוז החטיא, זכינו כדור בפיגור נקודה ואם היו אומרים לי לפני המשחק שנהיה בסיטואציה כזו, לא הייתי מאמין. אני לא האמנתי שנצליח להחזיק מעמד ולהוביל, אני חייב לתת קרדיט גדול לשחקנים - כמו במשחק האחרון ביום רביעי".

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully